Laerthos Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer San Francisco 18 Ağustos 2024 #1 Hitman 3'ü indirdim ancak save dosyası nerede bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 814 Çözümler 10 Yer Kuveyt 18 Ağustos 2024 #2 Laerthos dedi: Hitman 3'ü indirdim ancak save dosyası nerede bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İnernette yazan local orijinal konuma baktınız mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin belki işinize yarayabilir. Artı 0 Eksi
Laerthos dedi: Hitman 3'ü indirdim ancak save dosyası nerede bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İnernette yazan local orijinal konuma baktınız mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin belki işinize yarayabilir.
KS KS Laerthos Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer San Francisco 18 Ağustos 2024 #3 Mehmet.Heroo dedi: İnernette yazan local orijinal konuma baktınız mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin belki işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam save dosyasını değiştiriyorum bu sefer de şöyle bir hata veriyor. Dosya Ekleri 1723987221374.png 35,7 KB · Görüntüleme: 39 Artı 0 Eksi
Mehmet.Heroo dedi: İnernette yazan local orijinal konuma baktınız mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin belki işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam save dosyasını değiştiriyorum bu sefer de şöyle bir hata veriyor.
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 814 Çözümler 10 Yer Kuveyt 18 Ağustos 2024 #4 Laerthos dedi: Hocam save dosyasını değiştiriyorum bu sefer de şöyle bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Eski savenizi yüklüyorsanız sürümlerdeçakışma olabilir hocam internetten bu hatanın çözümüne bakın eğer ki bir şey çıkmaz ise save dosyasını değiştirmeden devam edin. Artı 0 Eksi
Laerthos dedi: Hocam save dosyasını değiştiriyorum bu sefer de şöyle bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Eski savenizi yüklüyorsanız sürümlerdeçakışma olabilir hocam internetten bu hatanın çözümüne bakın eğer ki bir şey çıkmaz ise save dosyasını değiştirmeden devam edin.