L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #1 Merhaba, Hitman 3 TR yama arıyorum ama hiçbir yerde bulamadım. Birkaç tane kirlilik vardı ama emin olamadım. Oyunun TR yamaya ihtiyacı yok diyebilirsin ama ben Türkçe oynama taraftarıyım. Bir yama varsa paylaşabilir misiniz?
Merhaba, Hitman 3 TR yama arıyorum ama hiçbir yerde bulamadım. Birkaç tane kirlilik vardı ama emin olamadım. Oyunun TR yamaya ihtiyacı yok diyebilirsin ama ben Türkçe oynama taraftarıyım. Bir yama varsa paylaşabilir misiniz?
5dolarveririm Hectopat Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #41 sinnerclown dedi: Hatanı bilmek ve dönmek büyük erdemdir. Özürünü kabul ediyorum. Hayatta başarilar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim belki hatamı affettirmez ama elimden geldiğince herkese sizi önerip üye yapmaya çalışacağım.Umarım en iyi yerlere gelirsiniz. Artı 0 Eksi
sinnerclown dedi: Hatanı bilmek ve dönmek büyük erdemdir. Özürünü kabul ediyorum. Hayatta başarilar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim belki hatamı affettirmez ama elimden geldiğince herkese sizi önerip üye yapmaya çalışacağım.Umarım en iyi yerlere gelirsiniz.