Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #1 Merhaba bu oyun için Türkçe yama bulabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2023
Synbeast Kilopat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 216 Çözümler 2 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #2 Hayır. Artı 0 Eksi
KS KS Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #3 Steam'deki güncel sürüm ile uyumlu mu? Artı 0 Eksi
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 451 Çözümler 1 16 Ocak 2023 #4 Değil maalesef uyumlu sürümle çalışır. Artı 0 Eksi
Synbeast Kilopat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 216 Çözümler 2 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #5 sinnerclown dedi: Değil maalesef uyumlu sürümle çalışır. Genişletmek için tıkla... 26 Ocakta "Freelancer" isimli büyük bir güncelleme gelecek ve oyunun final güncellemesi olacak diye biliyorum ona özel versiyon Update gelir mi? ve meraktan soruyorum güncel sürüme uyarlamak zor mu? Artı 0 Eksi
sinnerclown dedi: Değil maalesef uyumlu sürümle çalışır. Genişletmek için tıkla... 26 Ocakta "Freelancer" isimli büyük bir güncelleme gelecek ve oyunun final güncellemesi olacak diye biliyorum ona özel versiyon Update gelir mi? ve meraktan soruyorum güncel sürüme uyarlamak zor mu?
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 451 Çözümler 1 17 Ocak 2023 #6 Synbeast dedi: 26 Ocakta "Freelancer" isimli büyük bir güncelleme gelecek ve oyunun final güncellemesi olacak diye biliyorum ona özel versiyon Update gelir mi? ve meraktan soruyorum güncel sürüme uyarlamak zor mu? Genişletmek için tıkla... Çevirmen arkadaşımın böyle bir planı yok maalesef. Artı 0 Eksi
Synbeast dedi: 26 Ocakta "Freelancer" isimli büyük bir güncelleme gelecek ve oyunun final güncellemesi olacak diye biliyorum ona özel versiyon Update gelir mi? ve meraktan soruyorum güncel sürüme uyarlamak zor mu? Genişletmek için tıkla... Çevirmen arkadaşımın böyle bir planı yok maalesef.
Synbeast Kilopat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 216 Çözümler 2 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #7 sinnerclown dedi: Çevirmen arkadaşımın böyle bir planı yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Tm anladım zor demek ki Artı 0 Eksi
sinnerclown dedi: Çevirmen arkadaşımın böyle bir planı yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Tm anladım zor demek ki
5dolarveririm Hectopat Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #8 Neshter dedi: Merhaba bu oyun için Türkçe yama bulabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Benim mesajlarımda var oradan ulaşabilirsiniz bir konuda paylaştım ama üşendiğimden buraya atmıyorum ama bulamazsanız atarım. Artı 0 Eksi
Neshter dedi: Merhaba bu oyun için Türkçe yama bulabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Benim mesajlarımda var oradan ulaşabilirsiniz bir konuda paylaştım ama üşendiğimden buraya atmıyorum ama bulamazsanız atarım.
challion Kilopat Kek günü Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 307 Çözümler 2 9 Nisan 2023 #9 5dolarveririm dedi: Benim mesajlarımda var oradan ulaşabilirsiniz bir konuda paylaştım ama üşendiğimden buraya atmıyorum ama bulamazsanız atarım. Genişletmek için tıkla... Steam sürümüyle uyumlu mu ? Artı 0 Eksi
5dolarveririm dedi: Benim mesajlarımda var oradan ulaşabilirsiniz bir konuda paylaştım ama üşendiğimden buraya atmıyorum ama bulamazsanız atarım. Genişletmek için tıkla... Steam sürümüyle uyumlu mu ?
5dolarveririm Hectopat Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #10 challion dedi: Steam sürümüyle uyumlu mu ? Genişletmek için tıkla... uyumlu olduğuu düşünüyorum xbox sürümüyle uyumlu onunlada uyumludur sanırım. Artı 0 Eksi
challion dedi: Steam sürümüyle uyumlu mu ? Genişletmek için tıkla... uyumlu olduğuu düşünüyorum xbox sürümüyle uyumlu onunlada uyumludur sanırım.