Hitman 3'te iç güdüyü kullanamamak

zoticx her

Femtopat
Daha fazla  
Hitman 3'te iç güdüyü kullanamıyorum oyunda herhangi bir sıkıntı yok her şey çalışıyor, sadece iç güdüyü aktif edemiyorum. Ayrıca oyuna Türkçe yama kurdum bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Dediğim gibi oyun sıkıntısız çalışıyor ama oyunda iç güdüyü aktif edemediğim için beni tanıyabilecek olanları ben göremediğimden bir anda kendimi savaşın içinde buluyorum. Solak olduğum için klavyede ona göre bir ayarlamada yaptım CTRL tuşuna iç güdü ataması yapılmış CTRL tuşuna da basıyorum, yeni atadığım tuşa da hiçbir şekilde iç güdü yeteneğini kullanamıyorum. Bilen arkadaşlardan yardımcı olmalarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
En zor modda oynuyorsan yoktu galiba onda içgüdü.

Hitman 3'te iç güdüyü kullanamıyorum oyunda herhangi bir sıkıntı yok her şey çalışıyor, sadece iç güdüyü aktif edemiyorum. Ayrıca oyuna Türkçe yama kurdum bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Dediğim gibi oyun sıkıntısız çalışıyor ama oyunda iç güdüyü aktif edemediğim için beni tanıyabilecek olanları ben göremediğimden bir anda kendimi savaşın içinde buluyorum. Solak olduğum için klavyede ona göre bir ayarlamada yaptım CTRL tuşuna iç güdü ataması yapılmış CTRL tuşuna da basıyorum, yeni atadığım tuşa da hiçbir şekilde iç güdü yeteneğini kullanamıyorum. Bilen arkadaşlardan yardımcı olmalarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçgüdü ile alakası yok ki seni tanıyanların üstünde beyaz bir nokta oluyor. Eğer zor modda başladı isen ondan dolayı olabilir.

Hayır oyun gayet normal çalışıyor ekstra olarak Türkçe yama kurdum oyunun tuş kontrollerine giriyorum.

İç güdü CTRL diyor oyundayken bütün CTRL tuşlarına basıyorum iç güdüyü aktif etmiyor.

Klavyede basmadığım tuş kalmadı oyun bölümlerini varsayılan yani orta ayarlarda oynuyorum şu karakterlerin göremediğimiz yerlerde nerede olduğunu gösteren özellikten bahsediyorum.

Kusura bakmayın bildirim geldiğini görmüyorum platform da yeni sayılırım. Bildirimler Technopat sekmesini aşağı aldığımda veya kapattığımda görünmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı