Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.937 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #1 Türkiye de iOS tarafında 429 TL iken, Android de 329 TL fiyatlı çıkış yaptı. Serinin tek Türkçe oyunu ayrıca. Ne düşünüyorsunuz? Dipnot: Çoğu Android telefonda oyun desteklemiyor. Hitman: Absolution App - App Store Download Hitman: Absolution by Feral Interactive Ltd on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips and more games like Hitman: Absolution. apps.apple.com Hitman: Absolution - Apps on Google Play Plan. Adapt. Assassinate. play.google.com
Türkiye de iOS tarafında 429 TL iken, Android de 329 TL fiyatlı çıkış yaptı. Serinin tek Türkçe oyunu ayrıca. Ne düşünüyorsunuz? Dipnot: Çoğu Android telefonda oyun desteklemiyor. Hitman: Absolution App - App Store Download Hitman: Absolution by Feral Interactive Ltd on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips and more games like Hitman: Absolution. apps.apple.com Hitman: Absolution - Apps on Google Play Plan. Adapt. Assassinate. play.google.com
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #2 S24 FE açar mı?
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.937 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #3 Cpt.Revenger dedi: S24 FE açar mı? Genişletmek için tıkla... Hitman: Absolution - Apps on Google Play tıkla bak hocam.
Cpt.Revenger dedi: S24 FE açar mı? Genişletmek için tıkla... Hitman: Absolution - Apps on Google Play tıkla bak hocam.
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #4 Arkserhat dedi: Hitman: Absolution - Apps on Google Play tıkla bak hocam. Genişletmek için tıkla... Destek konusunda sıkıntı yok hocam FPS değerleri olarak.
Arkserhat dedi: Hitman: Absolution - Apps on Google Play tıkla bak hocam. Genişletmek için tıkla... Destek konusunda sıkıntı yok hocam FPS değerleri olarak.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.937 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #5 Cpt.Revenger dedi: Destek konusunda sıkıntı yok hocam FPS değerleri olarak. Genişletmek için tıkla... Rahat oynatır diye düşünüyorum hocam.
Cpt.Revenger dedi: Destek konusunda sıkıntı yok hocam FPS değerleri olarak. Genişletmek için tıkla... Rahat oynatır diye düşünüyorum hocam.
Soldier of Astora Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 495 Çözümler 1 16 Ekim 2025 #6 Cpt.Revenger dedi: S24 FE açar mı? Genişletmek için tıkla... Kanka dalgamı geçiyorsun ciddi misin, şimdi bir şeyler derdimde mesajımı kaldırırlar. Umarım ciddi değilsindir.
Cpt.Revenger dedi: S24 FE açar mı? Genişletmek için tıkla... Kanka dalgamı geçiyorsun ciddi misin, şimdi bir şeyler derdimde mesajımı kaldırırlar. Umarım ciddi değilsindir.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.937 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #7 Soldier of Astora dedi: Kanka dalgamı geçiyorsun ciddi misin, şimdi bir şeyler derdimde mesajımı kaldırırlar. Umarım ciddi değilsindir. Genişletmek için tıkla... FPS değeri olarak belirttiğini sonradan açıkladı.
Soldier of Astora dedi: Kanka dalgamı geçiyorsun ciddi misin, şimdi bir şeyler derdimde mesajımı kaldırırlar. Umarım ciddi değilsindir. Genişletmek için tıkla... FPS değeri olarak belirttiğini sonradan açıkladı.
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #8 Soldier of Astora dedi: Kanka dalgamı geçiyorsun ciddi misin, şimdi bir şeyler derdimde mesajımı kaldırırlar. Umarım ciddi değilsindir. Genişletmek için tıkla... Telefonun kaldırcağını ben de biliyorum FPS değeri olarak merak ettim sadece.
Soldier of Astora dedi: Kanka dalgamı geçiyorsun ciddi misin, şimdi bir şeyler derdimde mesajımı kaldırırlar. Umarım ciddi değilsindir. Genişletmek için tıkla... Telefonun kaldırcağını ben de biliyorum FPS değeri olarak merak ettim sadece.
A Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.579 Çözümler 42 Yer West Elizabeth 16 Ekim 2025 #9 Mobilde sarmaz.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.937 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #10 Andy deufresne dedi: Mobilde sarmaz. Genişletmek için tıkla... Çok fazla tuş var hocam. Gamepad desteği var, oynayan kişi gamepad ile oynamasi daha mantıklı olur.
Andy deufresne dedi: Mobilde sarmaz. Genişletmek için tıkla... Çok fazla tuş var hocam. Gamepad desteği var, oynayan kişi gamepad ile oynamasi daha mantıklı olur.