Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.024 Çözümler 32 Perşembe 19:05 #11 Steam kütüphanem de oyun var ama mobilden de deneyimlemek isterdim fakat telefon desteklemiyor
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.777 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 19:07 #12 Schwagos dedi: Steam kütüphanem de oyun var ama mobilden de deneyimlemek isterdim fakat telefon desteklemiyor Genişletmek için tıkla... Oyun normalde Android için Android 13 ve üzeri destekliyor. Benim arkadaşın tel Android 11 ve onda destekliyor ne kadar saçma olduğu ortaya çıkıyor.
Schwagos dedi: Steam kütüphanem de oyun var ama mobilden de deneyimlemek isterdim fakat telefon desteklemiyor Genişletmek için tıkla... Oyun normalde Android için Android 13 ve üzeri destekliyor. Benim arkadaşın tel Android 11 ve onda destekliyor ne kadar saçma olduğu ortaya çıkıyor.
Soldier of Astora Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 460 Çözümler 1 Cuma 00:05 #13 Cpt.Revenger dedi: Telefonun kaldırcağını ben de biliyorum FPS değeri olarak merak ettim sadece. Genişletmek için tıkla... Kanka kaldırır mı diye soru sormuşsun sorunu değiştirme bende o soruma karşı böyle bir cevap verdim, sorun çok saçmaydı çünkü.
Cpt.Revenger dedi: Telefonun kaldırcağını ben de biliyorum FPS değeri olarak merak ettim sadece. Genişletmek için tıkla... Kanka kaldırır mı diye soru sormuşsun sorunu değiştirme bende o soruma karşı böyle bir cevap verdim, sorun çok saçmaydı çünkü.
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.791 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek Cuma 08:35 #14 Soldier of Astora dedi: Kanka kaldırır mı diye soru sormuşsun sorunu değiştirme bende o soruma karşı böyle bir cevap verdim, sorun çok saçmaydı çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam siz bir şeyi açar mı veya kaldırır mı diye sorulduğunda sadece sürüm destekleyip desteklememesi mi zannediyorsunuz? Son düzenleme: Cuma 08:42
Soldier of Astora dedi: Kanka kaldırır mı diye soru sormuşsun sorunu değiştirme bende o soruma karşı böyle bir cevap verdim, sorun çok saçmaydı çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam siz bir şeyi açar mı veya kaldırır mı diye sorulduğunda sadece sürüm destekleyip desteklememesi mi zannediyorsunuz?
Soldier of Astora Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 460 Çözümler 1 Cuma 13:02 #15 Cpt.Revenger dedi: Hocam siz bir şeyi açar mı veya kaldırır mı diye sorulduğunda sadece sürüm destekleyip desteklememesi mi zannediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır ne alakası var onunla onun.
Cpt.Revenger dedi: Hocam siz bir şeyi açar mı veya kaldırır mı diye sorulduğunda sadece sürüm destekleyip desteklememesi mi zannediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır ne alakası var onunla onun.