Hitman Absolution nasıl öğrenilir?

cilginlokmaci45

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 8GB
16GB RAM
2X500 GB SSD
İ3 10105F 3.70Ghz İşlemci
H410MH S2 Anakart
İlk defa Hitman oynuyorum ama oyunda neyi nasıl yapmam gerektiğini anlayamadım. Güvenli ev diye bir yer var, oradaki görevler de zor. Öğretici gibi bir modu falan var mı? Nasıl öğrenebilirim oyunu?

İlk defa Hitman oynuyorum ama oyunda neyi nasıl yapmam gerektiğini anlayamadım. Güvenli ev diye bir yer var, oradaki görevler de zor. Öğretici gibi bir modu falan var mı? Nasıl öğrenebilirim oyunu?

Hitman Absolution'da yanlış hatırlamıyorsam öğretici modu sadece ilk bölümdeydi. Hitman'i en iyi şekilde deneyimlemek istiyorsunuz puanı olabildiğince yüksek tutup, sadece hedefi öldürmeniz lazım.

Hitman Absolution'da yanlış hatırlamıyorsam öğretici modu sadece ilk bölümdeydi. Hitman'i en iyi şekilde deneyimlemek istiyorsunuz puanı olabildiğince yüksek tutup, sadece hedefi öldürmeniz lazım.

İlk bölüm dediğiniz şey hikaye modunun ilk bölümü mü hocam?

Normalde çok az kişiyi sessizce öldürerek ana hedefe gitmen lazım hedefte olmayan kişi diye puan felan düşüyor ama ben hikaye için oynadığımdan kolay modda direk silahla dalıyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…