B Berke Geyik Ziyaretçi 16 Haziran 2013 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma format atmıştım. Fakat Steam üzerinden oyunu tekrar yükledim ve oyunumun sıfırlanmamış olduğunu gördüm. Oyunu nasıl sıfırlayabilirim?
Arkadaşlar bilgisayarıma format atmıştım. Fakat Steam üzerinden oyunu tekrar yükledim ve oyunumun sıfırlanmamış olduğunu gördüm. Oyunu nasıl sıfırlayabilirim?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 16 Haziran 2013 #2 Yeni oyun başlat seçeneği olmalı oyunda.
B Berke Geyik Ziyaretçi 16 Haziran 2013 #3 Burak Alkan dedi: Yeni oyun başlat seçeneği olmalı oyunda. Genişletmek için tıkla... Yeni oyun başlat dedikten sonra bile eski bölümler kalmaya devam ediyor.
Burak Alkan dedi: Yeni oyun başlat seçeneği olmalı oyunda. Genişletmek için tıkla... Yeni oyun başlat dedikten sonra bile eski bölümler kalmaya devam ediyor.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 16 Haziran 2013 #4 Şu klasöre girin ve Save dosyasını silmeyi deneyin: Kod:Panoya kopyala Program Files (x86)/Steam/userdata/*33917392/*205930/remote/savedata.dat *'lar arasındaki nokta değişebilir.
Şu klasöre girin ve Save dosyasını silmeyi deneyin: Kod:Panoya kopyala Program Files (x86)/Steam/userdata/*33917392/*205930/remote/savedata.dat *'lar arasındaki nokta değişebilir.