Hitman absolution snake Pass, Ark, samurai shodown, kao the kangaroo ücretsiz

Makaleler
16
Daha fazla  
Merhabalar, nette dolaşırken denk geldiğim ücretsiz oyunları sizlerle paylaşmak istedim.

Hitman Absolution bir hesap açıp oyunu kütüphanenize kaydetmeniz gerekiyor.

Snake Pass bir hesap açıp oyunu alın. Onayladıktan sonra size Steam Key verecektir. Kodu Steam'de aktifleştirdikten sonra kütüphanenize eklenecektir.

Samurai Shodown, ARK: Survived Evolved bunlarda çoğunuzun bildiği Epic Games'in bu haftaki 2 ücretsiz oyunu.

Kao the Kangaroo: Round 2 Steam hesabınız varsa hemen kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Oyunları bir sefer aldıktan sonra sonsuza kadar sizin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada gerçekten güzel oyunlar böyle veriliyor. Zamanında güzel bir oyunun yorumlarını okurken sitesinde bedava olduğunu görmüştüm. 3 günlüğüne key veriyorlardı. Hemen kaptım.

Ubisoftan Aldığım Bedava Oyunlar: Assasins Creed 2, Assasins Creed 3, Assasins Creed 4-Black Flag, Assasins Creed-Chronicles China, Steep, Watch Dogs, The Division 2

Steam: Black Desert Mena, Company Of Heroes 2, For Honor, Total War Shougun 2, Guns Of İcarus, F1 2015, Specs Ops-The Line

Gog: Shadow Warrior 2, Hitman Absolution

Epic Games'i saymıyorum.

Kayda değer topladığım ücretsiz oyunlar.

Hitman Absolution'u nasıl alabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

Hitman Absolution'u nasıl alabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Bağlantıya tıklayıp GoG'dan üyelik almanız gerekli. Sonrasında oyunu sepete ekleyip ücretsiz bir şekilde alıyorsunuz. (Steam kodu verilmiyor, oyun GoG kütüphanenize ekleniyor.)

Bağlantıya tıklayıp GoG'dan üyelik almanız gerekli. Sonrasında oyunu sepete ekleyip ücretsiz bir şekilde alıyorsunuz. (Steam kodu verilmiyor, oyun GoG kütüphanenize ekleniyor.)
Teşekkür ederim aldım oyunu. Peki güvenilir olup olmadığını biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…