Hitman Codename 47 Türkçe Yama Olmuyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar humble bundle 1 dolar olan oyunları aldım. Hitman codmane 47 yükledim, oyunceviri.com türkçe yama indirdim ama yüklüyorum Türkçe olmuyor her şeyi denedim bir yardım edin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlardan Türkçe'yi seçtin mi ? Language kısmından Türkçe'yi seçmelisin.

Dostum oyun'da language yok Oyun çok eski belki ondandır yada ben bulamadım ama bayağı karıştırdım yok.

Dostlar ölü bir konuyu dirilttiğimin farkındayım fakat benim gibi seri oyunlara merak sarıp gerçekten grafik takıntısı olmayanlar için çözümü yazacağım Google üzerinden arattığımızda bu konu çıkıyor ama çözüm bulunamamış maalesefb belki birilerinin işine yarayacaktır.

Çözüm: Oyun çeviriden indirdiğiniz yama kurulum yaparken oyunu Steam üzerinden değildi internetten indirip setuptan kurulmuş olarak algılıyor ve kafasına göre X bir konuma kurulum yapıyor işte bu konumu sizin kendi elinizle ayarlamanız gerekli yani > Steam içerisindeki Hitman oyununun içindeki setup dosyasını konum olarka göstermelisiniz.

C:\program fıles (X86)\STEAM\STEAMAPPS\COMMON\HITMAN codname 47\ setup.

Konum bu şekilde ayarlanmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…