Merhaba arkadaşlar, Hitman world of Assassination şu anda indirimde, Deluxe Edition ile arasındaki fark nedir bu fark oynayışı çok değiştirir mi, değer mi? Bir de bende Hitman 1 Hitman 2 var. World of Assassination'da bir restore var mı? Aynı mı ona göre belki 1'i Epic'ten 2'yi Steam'den oynarım. Teşekkürler.
Hocam merhaba, WOA versiyonu tüm bundle'ları içinde barındırıyor (birkaç DLC hariç ama kozmetik hepsi) Dilerseniz Deluxe Edition da alabilirsiniz arasında fark çok yoksa.
DLC'ler de ayrı indirimde, onların alınca Delux gibi oluyor. Ben 7 günah olanı ve bir tanesini daha aldım+world of Assassination. Bende de Steam de 1+2 vardı Epic'te de 2 vardı. :d
DLC'ler de ayrı indirimde, onların alınca Delux gibi oluyor. Ben 7 günah olanı ve bir tanesini daha aldım+world of Assassination. Bende de Steam de 1+2 vardı Epic'te de 2 vardı. :d