Hitman İndirimdeyken Alınmalı mı?

SemihMutlu077

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hazır Hitman indirimdeyken ilk bölümü alsam diyorum ne dersiniz alsam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynanacak bölümü parayla satan bir oyunu almam ben. Olaya bak, oyuna para verip alıyorsun bir de ayrı ayrı bölümlerine vereceksin. İyice saçmaladılar!

Dur hemen karara varma ilk bölümü bedava. Eğer para verirsen bütün bölümleri oynaya biliyorsun. Ama bana güvenme hemen,biraz araştır.Büyük ihtimal ile bütün bölümleri 1 fiyata veriyorlardır.

Oynanacak bölümü parayla satan bir oyunu almam ben. Olaya bak, oyuna para verip alıyorsun bir de ayrı ayrı bölümlerine vereceksin. İyice saçmaladılar!

Bence çok güzel bir sistem. Hitman ilk seriden beri hep bölüm mantığıyla vardı. Bir bölüm yani göreviniz olur, onu geçmeye çalışırsınız. Başarılı olursanız sonrakine geçersiniz. Asıl keyif veren ana hikaye değil de o bölüm içerisinde yaşadıklarınız.

Yani ilk bölümü aldıktan sonra sevmezseniz devam edip sonraki bölümleri almama seçeneği sunuyor, bunun yanında baştan tüm parayı ödemek yerine taksit taksit oynadıkça öde gibi bir seçenek sunuyor. Bölüm fiyatları da aşırı pahalı olmadığından DLC alır gibi çok fazla para ödemiyorsunuz. Normal bir AAA oyun fiyatı ödüyorsunuz toplamda.

Hitman severim ama bu oyun soğuttu cidden. Ağır çıktım biraz.

İyide Hitman 2016 bir AAA oyunu parasını hak etmiyor. Haksız mıyım?

Hitman severim ama bu oyun soğuttu cidden. Ağır çıktım biraz.

Satın alımla ilgili bütün detayları geçersek oyunun kendisi mi soğuttu?

İyide Hitman 2016 bir AAA oyunu parasını hak etmiyor. Haksız mıyım?

Oyun hakkında fazla bilgim yok hak ediyor mu söyleyemem ama tam olarak AAA fiyatında değil zaten. Tüm bölümler 50-60TL gibi bir fiyata denk geliyor indirimlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…