Hitman oynarken gamepad bağlantısı kopuyor

• Konuyu başlatan Yone00
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.090

Yone00

Centipat
Daha fazla  
Xbox 9.nesil bir gamepadim var. Hitman: World of Assassination oyununu oynarken gamepadim bağlantısı kopuyor. Belli bir süre sonra tekrar bağlanıyor ve sonra tekrar bağlantısı kopuyor. Bunun nedenini anlamadım. Daha az önce bu gamepadle 2 saate yakın oyun oynadım ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Araştırdığım kadarıyla birçok kişide meydana gelen bir problem. Tuşların yanlış atanması, kontrolcünün kopması veya düzgün çalışmaması gibi. Steam için bir çözüm paylaşmışlar fakat Game Pass üzerinden nasıl yapılır bilmiyorum.

Bir diğer seçenek ise kontrolcüyü kablo ile bağlamak.

Araştırdığım kadarıyla birçok kişide meydana gelen bir problem. Tuşların yanlış atanması, kontrolcünün kopması veya düzgün çalışmaması gibi. Steam için bir çözüm paylaşmışlar fakat Game Pass üzerinden nasıl yapılır bilmiyorum.

Bir diğer seçenek ise kontrolcüyü kablo ile bağlamak.

Kabloyla bağlayınca çalışıyor ama kablosuz bağlayınca hâlâ çalışmıyor. Yardımın için sağ ol.

Kablosuz bağlantı için de bir çözümüm vardı fakat dediğim gibi sadece Steam için geçerli. Bahsettiğiniz sorundan birçok kişi şikayetçi olmasına rağmen işe yarar bir çözüm bulamadım.

Xbox donatılarından gamepadi güncellediğimde bağlantı sorunu halloluyor. Ancak oyunun ara sahnelerinde bağlantı yine kopuyor. Ara sahne bitince gamepad bağlantısında herhangi bir sorun olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı