limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2016 #1 Hitman Pro ile tarama yaptım. Sonra bilgisayarı kapadım. Açınca "Hitman Pro" yazdı. Enterladım geçti. Hitman pro'yu nasıl sileceğim? Acilen lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2016
Hitman Pro ile tarama yaptım. Sonra bilgisayarı kapadım. Açınca "Hitman Pro" yazdı. Enterladım geçti. Hitman pro'yu nasıl sileceğim? Acilen lazım.
C cihatalimsari Hectopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2016 #2 Benim düşünceme göre hitman proya ait tüm işlemleri görev yöneticisinin işlemler sekmesinden sonlandırıp, eğer programı kurduğun klasörde uninstall yoksa tüm dosyalarını manuel olarak silmek işe yarayacaktır. Hayırlı günler.
Benim düşünceme göre hitman proya ait tüm işlemleri görev yöneticisinin işlemler sekmesinden sonlandırıp, eğer programı kurduğun klasörde uninstall yoksa tüm dosyalarını manuel olarak silmek işe yarayacaktır. Hayırlı günler.