Zararlı gibi gözüküyor ama neden bu programı kullandınız? Program Windows dosyalarına zarar verebiliyor o yüzden çok uç durumlar olmadıkça kullanılmasını önermiyorum. Şimdi bunu silip Malwarebytes yükleyin onunla tarama yapın. Boşuna satın almayın aynı işi ücretsiz bir şekilde MBAM yapıyor zaten.
Zararlı gibi gözüküyor ama neden bu programı kullandınız? Program Windows dosyalarına zarar verebiliyor o yüzden çok uç durumlar olmadıkça kullanılmasını önermiyorum. Şimdi bunu silip Malwarebytes yükleyin onunla tarama yapın. Boşuna satın almayın aynı işi ücretsiz bir şekilde MBAM yapıyor zaten.
Tamam, PUA yani istenmeyebilecek yazılım demek. Şimdi SS te gözüken yere gidip oradaki dosyayı VirusTotal'a yükleyip sonuçları buraya atar mısınız?
İki dosyayı da.
Tamam, PUA yani istenmeyebilecek yazılım demek. Şimdi SS te gözüken yere gidip oradaki dosyayı VirusTotal'a yükleyip sonuçları buraya atar mısınız?
İki dosyayı da.
Son olarak Wondershare'yi kaldırdım fakat
hala bir wondershare dosyası var ve silmeye kalktığım zaman ise dosya ToastNotification açık olduğundan eylem gerçekleştirilemiyor diyor bunu nasıl halledeceğim hakkında bir bilginiz varmıdır? Çünkü Filmorayı YouTube'da video arası çıkan reklamdan tıklayıp indirdim bir virüs olacağını sanmıyordum.
Son olarak wondershare'yi kaldırdım fakatEki Görüntüle 1601997
Hala bir wondershare dosyası var ve silmeye kalktığım zaman ise dosya toastnotification açık olduğundan eylem gerçekleştirilemiyor diyor bunu nasıl halledeceğim hakkında bir bilginiz var mıdır? Çünkü Filmora'yı YouTube'da video arası çıkan reklamdan tıklayıp indirdim bir virüs olacağını sanmıyordum.