Çözüldü Hitman Pro taraması doğru mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ArcadeDoll

Hectopat
Daha fazla  
Ben normal PC'yi kullanırken aklıma Hitman'den tarama yapmak aklıma geldi. Sonra bir tarama yaptım.

Daha sonra tarama bitti ve ileri tuşuna bastığımda:

Bu geldi sizce gerçekten virüs mü yoksa lisans alayim diye mi yapıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1670955990448.png
    21,8 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Zararlı gibi gözüküyor ama neden bu programı kullandınız? Program Windows dosyalarına zarar verebiliyor o yüzden çok uç durumlar olmadıkça kullanılmasını önermiyorum. Şimdi bunu silip Malwarebytes yükleyin onunla tarama yapın. Boşuna satın almayın aynı işi ücretsiz bir şekilde MBAM yapıyor zaten.

Bu arada HitmanPro'da bulduğu şey Generic ML PUA (PUA) yazıyor. Ayrıca Malwarebytes ile tarama yaptım birşey bulmadı.

Ek olarak Hitmanin bulduğu dosyayı da buldum. Alttaki Filmorayı unins'den kaldırdım.

Bu arada HitmanPro'da bulduğu şey generic ML PUA (PUA) yazıyor. Ayrıca Malwarebytes ile tarama yaptım bir şey bulmadı.Eki Görüntüle 1601982

Tamam, PUA yani istenmeyebilecek yazılım demek. Şimdi SS te gözüken yere gidip oradaki dosyayı VirusTotal'a yükleyip sonuçları buraya atar mısınız?
İki dosyayı da.

Tamam, PUA yani istenmeyebilecek yazılım demek. Şimdi SS te gözüken yere gidip oradaki dosyayı VirusTotal'a yükleyip sonuçları buraya atar mısınız?
İki dosyayı da.
Bu RAC-32.dll 4 tane buldu ama diğerini uninss'i sildim çöp kutusundan filmora kaldırdığım için gitti

Dosya zararsız görünüyor. Ayrıca bu DLL, craft Rise Launcher adlı bir programın DLL'si. Eğer bu programı siz yüklediyseniz zaten sıkıntı yoktur.

Çözüm
Dosya zararsız görünüyor. Ayrıca bu DLL, craft Rise Launcher adlı bir programın DLL'si. Eğer bu programı siz yüklediyseniz zaten sıkıntı yoktur.
Son olarak Wondershare'yi kaldırdım fakat
hala bir wondershare dosyası var ve silmeye kalktığım zaman ise dosya ToastNotification açık olduğundan eylem gerçekleştirilemiyor diyor bunu nasıl halledeceğim hakkında bir bilginiz varmıdır? Çünkü Filmorayı YouTube'da video arası çıkan reklamdan tıklayıp indirdim bir virüs olacağını sanmıyordum.

Son düzenleme:

Revo Uninstaller yükleyip oradan Filmora'yı kalıntısız bir şekilde silebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…