İkr Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 230 Çözümler 2 26 Nisan 2021 #1 Hitman Pro mu daha iyi Malwarebytes mı? Neye göre?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 26 Nisan 2021 #2 Hitman Pro, sadece tarama için kullanılır, AV değildir. Malwarebytes da tarama için kullanılır ama tam zamanlı koruma da sağlar.
Hitman Pro, sadece tarama için kullanılır, AV değildir. Malwarebytes da tarama için kullanılır ama tam zamanlı koruma da sağlar.
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 26 Nisan 2021 #3 İkr dedi: Hitman Pro mu daha iyi Malwarebytes mı? Neye göre? Genişletmek için tıkla... Hayatımda ilk kez duydum Hitman Pro'yu. Malwarebytes'i duymasam Hitman serisinden bir oyun sanacaktım . Malwarebytes gayet iyi bir AV. Onu bunu bilmem anlamam ben Kaspersky'ciyim arkadaş .
İkr dedi: Hitman Pro mu daha iyi Malwarebytes mı? Neye göre? Genişletmek için tıkla... Hayatımda ilk kez duydum Hitman Pro'yu. Malwarebytes'i duymasam Hitman serisinden bir oyun sanacaktım . Malwarebytes gayet iyi bir AV. Onu bunu bilmem anlamam ben Kaspersky'ciyim arkadaş .
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.210 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 26 Nisan 2021 #4 Kaspersky ve Malwarebytes muhteşem ikilidir, Hitman Pro'yu ilk kez duydum.