P İ J E Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #1 Hitman World of Assassination için güvenilir virüssüz Türkçe yama önerisi. En yeni sürüm olursa iyi olur.
Hitman World of Assassination için güvenilir virüssüz Türkçe yama önerisi. En yeni sürüm olursa iyi olur.
astropino Zeptopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060/ 16 gb ram/ 1 tb ssd/laptop Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #2 Çok bilindik yamalar yok. Oyunçeviri yok Türkçe-yamacom yok. İngilizcede oynayabilirsin.
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 22 Kasım 2024 #3 astropino dedi: Çok bilindik yamalar yok. Oyunçeviri yok Türkçe-yamacom yok. İngilizcede oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... İngilizce'de oynamak istese neden Türkçe yama istesin? Belki ingilizce bilmiyor.
astropino dedi: Çok bilindik yamalar yok. Oyunçeviri yok Türkçe-yamacom yok. İngilizcede oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... İngilizce'de oynamak istese neden Türkçe yama istesin? Belki ingilizce bilmiyor.
astropino Zeptopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060/ 16 gb ram/ 1 tb ssd/laptop Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #4 641429 dedi: İngilizce'de oynamak istese neden Türkçe yama istesin? Belki İngilizce bilmiyor. Genişletmek için tıkla... İşte yama yok o yüzden. Güvenilir yama olsa atacaktım belki de vardır ben bulamadım. İngilizce bilmiyorsa yapacak bir şey yok.
641429 dedi: İngilizce'de oynamak istese neden Türkçe yama istesin? Belki İngilizce bilmiyor. Genişletmek için tıkla... İşte yama yok o yüzden. Güvenilir yama olsa atacaktım belki de vardır ben bulamadım. İngilizce bilmiyorsa yapacak bir şey yok.
P İ J E Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #5 641429 dedi: İngilizce'de oynamak istese neden Türkçe yama istesin? Belki İngilizce bilmiyor. Genişletmek için tıkla... astropino dedi: İşte yama yok o yüzden. Güvenilir yama olsa atacaktım belki de vardır ben bulamadım. İngilizce bilmiyorsa yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok buldum TR yama. Yine de teşekkürler.
641429 dedi: İngilizce'de oynamak istese neden Türkçe yama istesin? Belki İngilizce bilmiyor. Genişletmek için tıkla... astropino dedi: İşte yama yok o yüzden. Güvenilir yama olsa atacaktım belki de vardır ben bulamadım. İngilizce bilmiyorsa yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok buldum TR yama. Yine de teşekkürler.
Turkıahv Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #6 astropino dedi: İşte yama yok o yüzden. Güvenilir yama olsa atacaktım belki de vardır ben bulamadım. İngilizce bilmiyorsa yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... yama var nasıl yok biraz interneti kullanmayı öğrenin.
astropino dedi: İşte yama yok o yüzden. Güvenilir yama olsa atacaktım belki de vardır ben bulamadım. İngilizce bilmiyorsa yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... yama var nasıl yok biraz interneti kullanmayı öğrenin.
astropino Zeptopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060/ 16 gb ram/ 1 tb ssd/laptop Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #7 Turkıahv dedi: yama var nasıl yok biraz interneti kullanmayı öğrenin Genişletmek için tıkla... Turkıahv dedi: yama var nasıl yok biraz interneti kullanmayı öğrenin. Genişletmek için tıkla... Dostum ben güvenilir yama yok dedim? düzgün oku az ben internet kullanmayı öğrenirimde sende okumayı öğren az
Turkıahv dedi: yama var nasıl yok biraz interneti kullanmayı öğrenin Genişletmek için tıkla... Turkıahv dedi: yama var nasıl yok biraz interneti kullanmayı öğrenin. Genişletmek için tıkla... Dostum ben güvenilir yama yok dedim? düzgün oku az ben internet kullanmayı öğrenirimde sende okumayı öğren az
Turkıahv Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #8 astropino dedi: Dostum ben güvenilir yama yok dedim? düzgün oku az ben internet kullanmayı öğrenirimde sende okumayı öğren az Genişletmek için tıkla... yama gayet güvenilir bizzat ben kullandım.
astropino dedi: Dostum ben güvenilir yama yok dedim? düzgün oku az ben internet kullanmayı öğrenirimde sende okumayı öğren az Genişletmek için tıkla... yama gayet güvenilir bizzat ben kullandım.
P İ J E Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #9 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arıyanlar için bırakıyorum bu vıdeodaki linkte var ben kurdum gayet güzel çalışıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arıyanlar için bırakıyorum bu vıdeodaki linkte var ben kurdum gayet güzel çalışıyor.
Woaax Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 851 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #10 P İ J E dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arıyanlar için bırakıyorum bu vıdeodaki linkte var ben kurdum gayet güzel çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
P İ J E dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arıyanlar için bırakıyorum bu vıdeodaki linkte var ben kurdum gayet güzel çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.