KreBteX Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Dostlar Hitman için Türkçe yama lazım ve Sinnerclown'da var sanırım ama güvenemiyorum, sizce güvenilir midir?
Dostlar Hitman için Türkçe yama lazım ve Sinnerclown'da var sanırım ama güvenemiyorum, sizce güvenilir midir?
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.220 Çözümler 2 12 Ocak 2025 #2 Ben sinnerclown kullanmıştım ve sıkıntı yaşamamıştım. Yamanın güncel olmasına dikkat et.
KreBteX Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #3 DumpcesTR dedi: Ben sinnerclown kullanmıştım ve sıkıntı yaşamamıştım. Yamanın güncel olmasına dikkat et. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, İngilizcem şimdilik yetti gibi Zorlanmaya başlarsam Sinnerclown'dan bakacağım
DumpcesTR dedi: Ben sinnerclown kullanmıştım ve sıkıntı yaşamamıştım. Yamanın güncel olmasına dikkat et. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, İngilizcem şimdilik yetti gibi Zorlanmaya başlarsam Sinnerclown'dan bakacağım