Hitman "World of Assasination Part One" paketi nedir?

Kayra342727

Hectopat
Yer
Konsantiniyye
Merhaba arkadaşlar, resimdeki Hitman paketini buldum bayağı da ucuzmuş, merak ettiğim bu Hitman paketi Hitman 1, Hitman 2, Hitman 3 oyunlarını mı içeriyor yoksa başka bir şey mi?

IMG_20240628_222225.jpg

Yani Hitman 1,2,3 oyunları değil diyorsunuz herhalde.
Dediğim gibi 2016’da çıkan oyunun bölümlerini içeriyor. Hitman 2’de 6 bölüm + 2 DLC bölümü var, Hitman 3’te 6 bölüm + 1 DLC bölümü var. En pahalı paketten bir önceki paket +’lı yazdığım DLC’li bölümler hariç tüm bölümleri içeriyor yani Part One’dan 12 bölüm daha fazla. En pahalı paket ise DLC bölümlerinin yanında kozmetik için olan bazı özel görevleri de açıyor, ama bunlar yeni haritalarda değiller. Amaçları kozmetik kazandırmak.

Dediğim gibi 2016'da çıkan oyunun bölümlerini içeriyor. Hitman 2'de 6 bölüm + 2 DLC bölümü var, Hitman 3'te 6 bölüm + 1 DLC bölümü var. En pahalı paketten bir önceki paket +'lı yazdığım DLC'li bölümler hariç tüm bölümleri içeriyor yani part One'dan 12 bölüm daha fazla. En pahalı paket ise DLC bölümlerinin yanında kozmetik için olan bazı özel görevleri de açıyor, ama bunlar yeni haritalarda değiller. Amaçları kozmetik kazandırmak.

Peki part 1 alınır mı? Verdiğin paraya değer mi ve oynanış süresi ne kadar?

Peki part 1 alınır mı? Verdiğin paraya değer mi ve oynanış süresi ne kadar?
Fiyatına sonuna kadar değer ama bütçeniz varsa diğer 2 paketten birini almanızı öneririm. Oynanış süresi size bağlı. İlk kez Hitman oynayacaksanız 6 saat sürer. Benim 150’ye yakın saatim var oyunda oynasam 1.5 saatte biter mesela. Her bölümün speedrun’ı da var 1 dakikaya yakın sürelerde. İlk oynadığımda 6 saatte bitirmiştim yani size bağlı dediğim gibi.

Fiyatına sonuna kadar değer ama bütçeniz varsa diğer 2 paketten birini almanızı öneririm. Oynanış süresi size bağlı. İlk kez Hitman oynayacaksanız 6 saat sürer. Benim 150’ye yakın saatim var oyunda oynasam 1.5 saatte biter mesela. Her bölümün speedrun’ı da var 1 dakikaya yakın sürelerde. İlk oynadığımda 6 saatte bitirmiştim yani size bağlı dediğim gibi.
Merhaba hocam. Bu part one alacağımda 1.50 dolar bunu bitirmem 6 saat sürermi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı