Hitman World of Assasination Türkçe yama çalışmıyor

odrefso

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Steam'de Hitman woanin ucretsizini indirdim 3.230 surumunun yamasini kurdum en son cikan videodan simdi Epic'ten oyunun kendisini aldim (Deluxe olmayinini) ama yama kurunca olmuyor. Giriyor, sonra atiyor. Deluxe ozel dosyalarida cikariyorum yine ayni oluyor. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yamayı doğru kurduğuna emin misin? Benim kullandığım yamada sadece bir bölümde oyundan atıyordu. Diğer bölümleri de oynamayı denedin mi yoksa tüm bölümlerde mi atıyor?

Hocam yanlış değilsem o sorun Türkçe yamanın Hitman'deki sürmüyle uyuşmamasından kaynaklanıyor bir sürüme bakın derim ben.

Hocam yanlış değilsem o sorun Türkçe yamanın Hitman'deki sürmüyle uyuşmamasından kaynaklanıyor bir sürüme bakın derim ben.

Hocam kontrol ettim 3230 surumu oyunkiyle ayni ama bedavada calisan kendisindede calismazmi mantiken.

Hocam kontrol ettim 3230 surumu oyunkiyle ayni ama bedavada calisan kendisindede calismazmi mantiken.

Bedavada oynadığınız kısım prologue kısmı. Paralı sürümde 2. bölümü oynama şansınız da oluyor. İndirdiğiniz yama da yüksek ihtimalle 2. bölümde çalışmıyor. 2. bölüm yerine 3. bölümü oynamayı deneyin oyundan atıyor mu bakın.

Yamayı doğru kurduğuna emin misin? Benim kullandığım yamada sadece bir bölümde oyundan atıyordu. Diğer bölümleri de oynamayı denedin mi yoksa tüm bölümlerde mi atıyor?

Hocam direk girerken siyah ekran acilinca 5 daniyede masaustune donduruyor.

Acaba yamayi nereden indirdiniz

Hocam direk girerken siyah ekran acilinca 5 daniyede masaustune donduruyor.

Acaba yamayi nereden indirdiniz.

Yamayı doğru yere kurduğunuza emin misiniz? Yamayı nasıl kurdunuz? Yamayı çalıştırmanız için oyun exesinin bulunduğu dosyada yamanın bulunması gerek.

Yamayı doğru yere kurduğunuza emin misiniz? Yamayı nasıl kurdunuz? Yamayı çalıştırmanız için oyun exesinin bulunduğu dosyada yamanın bulunması gerek.

Ben yamayı sinnerclown sitesinden kurdum.

Ben yamayı sinnerclown sitesinden kurdum.

Hocam yüklü klasörde runtimeye atıp dosyaları değiştir yapmıyor muyuz?

Yama ücretsiz versiyona uyumlu değil ondan çalışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…