Çözüldü Hitman World of Assassination açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

SERVETR

Hectopat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRİX RX6650XT
XPG 16GB RAM
AMD R5 5500
ASUS A520M-K
KİOXRA NVME M.2
XPG LANDER 500 650W +80 PLUS
Meslek
Öğrenci
RAM
16GB DDR4 3200MHz
Ekran kartı
RX 6650XT
Anakart
A520M-K
İşlemci
R5 5500
Oyunu yeni indirdim. Orijinal, oynaya basıyorum Bu ekran geliyor. Play'e basıyorum açılmıyor, kapanıyor.

1720603174316.png

Çözüm
  • Sürücülerin güncel olduğundan emin olun, güncel değilse sürücülerini güncelleyin.
  • Oyun dosyalarında eksiklik ya da bozulma olabilir, oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyin.
  • Antivirüs yazılımı kullanıyorsanız bazen bunlarda sebep oluyor, antivirüs yazılımıbı kapatıp tekrar oynamayo deneyin.
  • Bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin.
  • Windows'u güncel tutun, güncellemeleri yaptığınızdan emin olun.
  • Bilgisayarınızda virüs olabilir, kontrol edin.
Önereceğim çözümler bunlar, aklıma başka gelmedi, sisteminiz yeterli gözüküyor. Bazı çözümler mantıksız gelsede deneyin eğer yinede olmazsa oyunun destek ekibi ile iletişime geçin, onlar size yardımcı olacaktır.
  • Sürücülerin güncel olduğundan emin olun, güncel değilse sürücülerini güncelleyin.
  • Oyun dosyalarında eksiklik ya da bozulma olabilir, oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyin.
  • Antivirüs yazılımı kullanıyorsanız bazen bunlarda sebep oluyor, antivirüs yazılımıbı kapatıp tekrar oynamayo deneyin.
Önereceğim çözümler bunlar, aklıma başka gelmedi, sisteminiz yeterli gözüküyor. Bazı çözümler mantıksız gelsede deneyin eğer yinede olmazsa oyunun destek ekibi ile iletişime geçin, onlar size yardımcı olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
  • Oyun dosyalarınsa eksiklik ya da bozulma olabilir, oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyin.
Önereceğim çözümler bunlar, aklıma başka gelmedi, sisteminiz yeterli gözüküyor. Bazı çözümler mantıksız gelsede deneyin eğer yine de olmazsa oyunun destek ekibi ile iletişime geçin, onlar size yardımcı olacaktır.

Dosya doğruladım 5 dosya eksik çıktı şimdi tekrar girmeyi deneyeceğim.

Dosya doğrulaması sonucu oyunum başarılı bir şekilde açıldı teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı