KayraSpectre Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #11 BORAN012 dedi: Galiba hocam yanlış cevapda vermeyeyim sana. Genişletmek için tıkla... O zaman standart versiyonu alıyorum, sağ ol hocam cevapların için
BORAN012 dedi: Galiba hocam yanlış cevapda vermeyeyim sana. Genişletmek için tıkla... O zaman standart versiyonu alıyorum, sağ ol hocam cevapların için
BORAN012 Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 394 Makaleler 1 Çözümler 7 2 Haziran 2025 #12 KayraSpectre dedi: O zaman standart versiyonu alıyorum, sağ ol hocam cevapların için. Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam iyi oynamalar dileğiyle <3
KayraSpectre dedi: O zaman standart versiyonu alıyorum, sağ ol hocam cevapların için. Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam iyi oynamalar dileğiyle <3
Woaax Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 847 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #13 KayraSpectre dedi: O zaman standart versiyonu alıyorum, sağ ol hocam cevapların için Genişletmek için tıkla... Hocam dlcsiz aldığın için pişman mısın
KayraSpectre dedi: O zaman standart versiyonu alıyorum, sağ ol hocam cevapların için Genişletmek için tıkla... Hocam dlcsiz aldığın için pişman mısın
KayraSpectre Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #14 Woaax dedi: Hocam dlcsiz aldığın için pişman mısın Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu almadım
krkssemre Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 221 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 3070Tİ CPU: RYZEN 5 5600X RAM: Corsair Vengeance 16 GB A520MK V2 Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #15 KayraSpectre dedi: Epic Games'te 167 TL'ye düşmüş bende Hitman 1 var zaten, hazır indirimdeyken diğer 2 oyun da alınır mı? DLC'ler sanırım standart sürümde yok, o yüzden Deluxe almaya gerek var mı? HITMAN World of Assassination | Download and Buy Today - Epic Games Store Download and play HITMAN World of Assassination at the Epic Games Store. Check for platform availability and price! store.epicgames.com Genişletmek için tıkla... Fiyatta güzel oyunda bir de bunun 20 iadesi var alınır.
KayraSpectre dedi: Epic Games'te 167 TL'ye düşmüş bende Hitman 1 var zaten, hazır indirimdeyken diğer 2 oyun da alınır mı? DLC'ler sanırım standart sürümde yok, o yüzden Deluxe almaya gerek var mı? HITMAN World of Assassination | Download and Buy Today - Epic Games Store Download and play HITMAN World of Assassination at the Epic Games Store. Check for platform availability and price! store.epicgames.com Genişletmek için tıkla... Fiyatta güzel oyunda bir de bunun 20 iadesi var alınır.
Woaax Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 847 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #16 Arkadaşlar 2 dlcyle alın daha uygun.