Oyun HITMAN World of Assassination(Hitman 1+2+3) 230TL

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Hitman 3 yeni adıyla HITMAN World of Assassination tüm DLC'ler ile birlikte(1.ve 2.oyunun haritalarını da ekleyen DLC'ler dahil) 230TL'ye düşmüş. Daha da düşebilir fakat 3 oyunluk bir paket için iyi fiyat. Zaten Hitman 1 ve 2'de Steam'den kaldırılmış gibi gözüküyor o yüzden eski oyunları oynamak istiyorsanız da bunu almanız şart şu anlık.

Önceden indirimli bir şekilde çok daha ucuza geliyordu kötü olmuş.

Hitman 3 yeni adıyla Hitman world of Assassination tüm DLC'ler ile birlikte(1.ve 2.oyunun haritalarını da ekleyen DLC'ler dahil) 230TL'ye düşmüş. Daha da düşebilir fakat 3 oyunluk bir paket için iyi fiyat. Zaten Hitman 1 ve 2'de Steam'den kaldırılmış gibi gözüküyor o yüzden eski oyunları oynamak istiyorsanız da bunu almanız şart şu anlık.

Fiyatını ve oyunu pek beğenemedim. Ama sevenler için gayet uygun bence.

Önceden indirimli bir şekilde çok daha ucuza geliyordu kötü olmuş.
Dünya genelinde bu durum var şu anda. Bu paketi çıkarırken indirim oranını kısmışlar. %40 gibi düşük bir indirim var şu anda.

Dünya genelinde bu durum var şu anda. Bu paketi çıkarırken indirim oranını kısmışlar. %40 gibi düşük bir indirim var şu anda.

hocam Hitman 1 ve 2 satıştan kaldırıldı sanırsam yoksa ben mi göremiyorum? Aslında iyi oldu bu DLC olayları gerçekten kafa karıştırıyordu tek bir pakette toplanması gerçekten güzel.

Hocam Hitman 1 ve 2 satıştan kaldırıldı sanırsam yoksa ben mi göremiyorum?
Evet Hitman 1 ve 2 satıştan kalkmış. İllaha bu paketi alman lazım onlar için.

Geçen indirim döneminde Hitman 3 Deluxe Edition + Seven Deadly Sins Collection almayı düşünüyordum, 20X TL gibi bir şey ediyordu, almadım. Şimdi diğer iki oyunu da iteleyerek 440 TL yapmışlar.

Oynama noktasında sıkıntı yaşanır mı bilmiyorum ama Microsoft Store'da oyun daha avantajlı fiyata geliyor.
1674767677092.png

Son düzenleme:
Kış indirimlerinde bununla ilgili konu açmıştım çünkü hitman 3 105TL idi ve benim gibi o zamanlar satın alan kişiler şuan hitman world of the assasination'a 105TL ye sahip olmuş oldu. Güzel bir fırsattı ancak şu anki fiyatıyla hak ettiğini düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı