Ahmed_02Lamar Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #1 Ben hayatımda hiç Hitman oyunu oynamadım. Hitman World of Assassination satın aldım fakat herhangi bir hikaye bilgim yok. Bilemeye gerek var mı? Ya da gerek varsa hangi sıra ile hikayeleri izlemeliyim?
Ben hayatımda hiç Hitman oyunu oynamadım. Hitman World of Assassination satın aldım fakat herhangi bir hikaye bilgim yok. Bilemeye gerek var mı? Ya da gerek varsa hangi sıra ile hikayeleri izlemeliyim?
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.779 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #2 Vallahi bende oynamadım öncekileri ama zaten öyle aşırı bir hikaye anlatımı yok. Direk girebilirsiniz oyuna.
Vallahi bende oynamadım öncekileri ama zaten öyle aşırı bir hikaye anlatımı yok. Direk girebilirsiniz oyuna.