Birden fazla kişiyle cinsel ilişki yaşadım. En son ilişkimin üstünden 3-4 ay geçti. Ve şu an HIV olmaktan korkuyorum. Geçtiğimiz hafta dilimin altında sivilce vari bir şey çıktı. Bir yere değdiği zaman açıyordu. Sebebini araştırdım ve vitamin eksikliği, hijyen eksikliği ve HIV'den dolayı olabileceğini öğrendim. İlk başta stres yapmamak için ilk iki seçeneğe yoğunlaştım ve vitamin almaya, dişlerimi daha sık fırçalamaya başladım. 2-3 gün içerisinde geçti fakat HIV korkusu hala beni bırakmadı. 2-3 haftadır koltuk altimda olan sivilce tarzi bir yapı vardı HIV belirtilerini araştırırken bunun da olabileceğini görmüştüm, korkmaya başladım. Ayrıca testislerimde deri dökülmesi var o da beni.
Korkutuyor. Diğer belirtiler biraz geneldi (mide bulantısı, gece terlemesi vs.) Bunları farklı zamanlarda yaşamıştım ama HIV olma düşüncesi beni strese sokuyor ve daha da midem bulanıyor ve yorgun hissediyorum. İçimden bir ses stres yaptığım için böyle olduğunu söylüyor. Ama bir yandan HIV olma düşüncesi beni yiyip bitiriyor. Gerçekten çok kötü haldeyim. İlk başta son ilişkimin üstünden 3-4 ay geçti belirti çıksa şimdiye çıkardı diye düşündüm ama sonra 1 yıla kadar kuluçka süresinin olabildiğini öğrendim. 2-3 hafta önce grip geçirdim hiv olsaydım daha ağır geçerdi diye düşünüyorum (bir uzmansanız yargılamayın). Salı gününe enfeksiyon polikliniğine randevu aldım test yaptıracağım ama o zamana kadar beklemek iskence gibi. Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı.
Olun.