HIV veya CYBH nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan XYR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 116

XYR

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Dün hayat kadını ile bir birlikteliğim oldu. İşin kötü tarafı kadının bana kondom zorunlu değil istersen tak demesiydi. Hatta kondomsuz ilişki teklifinde dahi bulundu.
Ancak ne mutlu ki o bin dünya kafamla kondom takmayı akıl etmiş olabilmem. Zaten maksimum 10 dakika sürdü doğru düzgün ereksiyon da olamadım. Hatta hiç olamadım desem yeridir. İşte korkum burada başlıyor evet kondomu kullandım ancak doğru düzgün ereksiyon olamadığım için kayma ve bol durma gibi sorunlar oldu sürekli elimde düzeltip duruyordum aynı zamanda kadında gözle görülür sivilceler vardı ve apış arası kötü kokuyordu. Şu an bu durumu kimseyle paylaşamıyorum ve kendimden iğreniyorum kafamı betona vurmak istiyorum keşke zamanı geri alabilsem. Normalde daha öncesinde temiz insanlarla birlikteliğim oldu güzel ilişkilerde yaşadım ama o gecenin sarhoşluğu ve azgınlığı ile böyle rezil bir duruma düşürdüm kendimi. Her neyse işim gereği doktorada gidemiyorum sicil kaydı endişesinden dolayı. Test yaptıracağım onun içinde sanırsam doğru sonuç için 2-3 hafta belki de 1 ay beklemem lazım. Hayatımın altüst olmasından çok korkuyorum bu tarz durumlarda anonim olarak fikir almak sizlerden tavsiye dinlemeyi çok isterim şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı