231407 Femtopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #1 Hive OS da kazım yapmaktayım. 2 gün oldu ama bakiye sıfır gözüküyor. 2miners a baktığımda bakiye gözüküyor. Yardımcı olur musunuz?
Hive OS da kazım yapmaktayım. 2 gün oldu ama bakiye sıfır gözüküyor. 2miners a baktığımda bakiye gözüküyor. Yardımcı olur musunuz?
A Ali Özoğul Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 114 25 Kasım 2021 #2 2miners 1 ay gibi bir süre sonra ödeme yapıyor diye biliyorum bu yüzden gözükmüyor olabilir ama yanlış biliyor olabilirim. Bence internetten araştır.
2miners 1 ay gibi bir süre sonra ödeme yapıyor diye biliyorum bu yüzden gözükmüyor olabilir ama yanlış biliyor olabilirim. Bence internetten araştır.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 25 Kasım 2021 #3 Ali Özoğul dedi: 2miners 1 ay gibi bir süre sonra ödeme yapıyor diye biliyorum bu yüzden gözükmüyor olabilir ama yanlış biliyor olabilirim. Bence internetten araştır. Genişletmek için tıkla... Tamamen yanlış bilgi. Ne kazıyorsunuz ve kazım gücünüz nedir? Nano mu BTC üzerinden mi ödeme alacaksınız?
Ali Özoğul dedi: 2miners 1 ay gibi bir süre sonra ödeme yapıyor diye biliyorum bu yüzden gözükmüyor olabilir ama yanlış biliyor olabilirim. Bence internetten araştır. Genişletmek için tıkla... Tamamen yanlış bilgi. Ne kazıyorsunuz ve kazım gücünüz nedir? Nano mu BTC üzerinden mi ödeme alacaksınız?
231407 Femtopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #4 Catastrophe dedi: Tamamen yanlış bilgi. Ne kazıyorsunuz ve kazım gücünüz nedir? Nano mu BTC üzerinden mi ödeme alacaksınız? Genişletmek için tıkla... hallettim gibi teşekkürler
Catastrophe dedi: Tamamen yanlış bilgi. Ne kazıyorsunuz ve kazım gücünüz nedir? Nano mu BTC üzerinden mi ödeme alacaksınız? Genişletmek için tıkla... hallettim gibi teşekkürler