Hive OS değerleri ile Ethermine değerlerindeki farklılık nedir?

Minimal hashrate hatası watchdog ile alakalı. 1660Ti ayarlarıyla mining durmasının bağlantısı olduğunu sanmıyorum. Watchdog kullanmayın bence.

Minimal hashrate hatası watchdog ile alakalı. 1660 Ti ayarlarıyla mining durmasının bağlantısı olduğunu sanmıyorum. Watchdog kullanmayın bence.

Tamamdır hocam şu an kapalı eğer gece tekrar olursa yeniden başlatmadan SS alacağım.
@samc34 hocam kendiliğinden kazim durdu watchdog acik değildi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220410-195013_Hive OS.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Tamamdır hocam şu an kapalı eğer gece tekrar olursa yeniden başlatmadan SS alacağım.
@samc34 hocam kendiliğinden kazim durdu watchdog acik değildi.
Hocam kazımın durma nedenini bilmeden bir şey söylemek güç. Elinizin altında olduğu için sistem yazılımsal ve donanımsal kontrol etmeniz gerekiyor. Youtube da bir çok hata ile alakalı içerik var biraz araştırın derim.

Ho

Hive OS bence problem dün gece ile bugün gündüz iki kere sistem off düştü sadece kazım yapıyordu
La değerlerim acaba normal mi normalde 0 10 arası oynuyordu
Ho

Hive OS bence problem dün gece ile bugün gündüz iki kere sistem off düştü sadece kazım yapıyordu
La değerlerim acaba normal mi normalde 0 10 arası oynuyordu
Üstad yeni bir sorunla.karsilastim şuan hiveos off gözüküyor.sistem ama ethermine kazim.devam.ediyor sabah 1660 ti derece ve % likler 0 a düştü ama hata raporu yoktu

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-04-11-08-43-50-223_hiveos.mobile.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2022-04-14-11-43-11-587_com.android.chrome.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2022-04-14-11-34-46-794_hiveos.mobile.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Reboot edin düzelebilir.

Peki bu çıkışlar sorun yaratır mı Max temp 3 yaptım 1'di
Yaratır. Sistem kapanır. Mining durur. Büyük ihtimalle geceleri vs. mining durmasının sebebi bu. Sistemde fazla yük getiren bir şeyler olabilir. Mesela yüksek amperli bir watt takmış olabilirsin farklı bir şey takmış olabilirsin vs.

Sisteme tek.takili olan şey flashdisk başka bişi yok suanki değerler nasıl acaba

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-04-17-10-56-17-884_hiveos.mobile.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…