O oguz707 Centipat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #1 Hive OS üzerinden Dual mining yapmak için Team Red Miner kullandım. Ancak aşağıdaki hatayı aldım. Çözümü hakkında yardımcı olur musunuz? "Failed to list OpenCL devices for platform 1" Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2022
Hive OS üzerinden Dual mining yapmak için Team Red Miner kullandım. Ancak aşağıdaki hatayı aldım. Çözümü hakkında yardımcı olur musunuz? "Failed to list OpenCL devices for platform 1"
eren söylemezoğlu Femtopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #2 Flash belleğe yeniden kurup denemelisin rig adını şifreni yanlış girmiş olabilirsin flash belleğe
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 7 Nisan 2022 #3 eren söylemezoğlu dedi: Flash belleğe yeniden kurup denemelisin rig adını şifreni yanlış girmiş olabilirsin flash belleğe Genişletmek için tıkla... Yazdığınız şeyin arkadaşın aldığı hatayla alakası yok. Lolminer dual mining için en iyisi şu anda. Kartınız nedir? Dual mining yaptığınız coin nedir? Flight sheet ayarları nedir bunlar önemli.
eren söylemezoğlu dedi: Flash belleğe yeniden kurup denemelisin rig adını şifreni yanlış girmiş olabilirsin flash belleğe Genişletmek için tıkla... Yazdığınız şeyin arkadaşın aldığı hatayla alakası yok. Lolminer dual mining için en iyisi şu anda. Kartınız nedir? Dual mining yaptığınız coin nedir? Flight sheet ayarları nedir bunlar önemli.
O oguz707 Centipat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #4 Mesajlar için teşekkürler. Tema red miner Nvidia ile çalışmıyormuş. Öğrenmiş olduk.