Hive OS kazım yaparken mining duruyor

bravetaxi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Hive OS kart ayarlarımı yaptım ama gece saat 3 gibi hata verip kazım durdurulmuş. Her kartın yanında 4-5 gibi hata oluyor. İnternetten araştırdığımda overclock değerlerini düşürün yazıyor. Bununla ilgili çözüm var mıdır? Varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Not: Sistemi tekrardan başllattığım için hata görüntüsü alamadım tekrardan hata alırsam resimi paylaşırım.

Dosya Ekleri

• rig değerlerim.png
    77,1 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleyen: Moderatör:
Miner ı değiştir.
Nbminer.
Gminer.
lolMiner.
Bunlardan daha iyi sonuç alabilirsin.
En azından minerdan mı kaynaklanıyor bilirsin.
Kullandığın ethminer 2017'den beri hiç kullanmadım.

Peki Hive OS tekrardan USB yükleyip kurulum mu yapacağım yoksa panelden miner değiştirebiliyor muyum?

'0.6-214@220331' sürüme güncelleyin, düzelmesi lazım.
-Ethermine havuzunda sorun yok, onunla devam edebilirsiniz. Kartlarınız LHR olsa lolMiner havuzunda kazımanızı önerirdim.

Peki bunu güncellemesini nasıl yapacağım
Buradan mi guncelleme yapiliyor
Miner ı değiştir.
Nbminer.
Gminer.
lolMiner.
Bunlardan daha iyi sonuç alabilirsin.
En azından minerdan mı kaynaklanıyor bilirsin.
Kullandığın ethminer 2017'den beri hiç kullanmadım.

'0.6-214@220331' sürüme güncelleyin, düzelmesi lazım.
-ethermine havuzunda sorun yok, onunla devam edebilirsiniz. Kartlarınız LHR olsa lolminer havuzunda kazımanızı önerirdim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-04-02-21-38-00-720_hiveos.mobile.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
Hocam 1660 Ti ayarların çok iyi değil biraz daha kazım hızı alıp güç tüketimini azaltmak için payın var. Bende de 1660 Ti var miningde. Ayrıca RX 580’den de biraz daha mh alınabilir.

Hocam 1660 Ti ayarların çok iyi değil biraz daha kazım hızı alıp güç tüketimini azaltmak için payın var. Bende de 1660 Ti var miningde. Ayrıca RX 580’den de biraz daha mh alınabilir.
Acaba ayarları paylasabilirmisiniz

Acaba ayarları paylasabilirmisiniz
1660 Ti’lar için söylüyorum.
Core Clock kısmına direk 930 yazın. Bu çekirdek frekansını direk 930 MHz’ye sabitleyecek. Memory clock’a 2300 yazın. Power limit 80W olsun. Bi deneyin bakalım ne olacak. Önce 1 tanesinde deneyin sonra diğer kartlar da uygularsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…