HiveOS ayarları

@Nikneyime Kemal abi muazzam bir insan. A dan Z ye her konuda destek oldu tüm detaylarıyla aktardı. Muhabbeti sohbeti de bir o kadar keyifli. İnsanı resmen sürüklüyor. Bundandır ki 2.5 saat kadar bir görüşmemiz oldu. Forumun vesilesi ile bu kadar kaliteli bir şahsiyetle tanışmış olmak gerçekten çok keyifli bir şey.

Teknik desteğinin haricinde değindiği konular, aktardığı deneyimler gerçekten çok keyifli bir sohbet idi. Vaktini bilgini deneyimini bana ayırdığın için çok teşekkür ederim abi. Herkesin hayatına 1 adet kemal lazım

Merhaba,

3060Tİ LHR veya NON LHR fark etmeksizin alabileceğin en iyi ayarlar; 1600 Core, 2600 Mem ve 160 PL'dir. LHR için sonuç: 46 Mh/s ve non LHR için sonuç: 61 Mh/s'dir. Tüketim ise 127-135 Watt arasıdır.

3060 için ise; 1600 Core, 2600 Mem ve 135 PL'dir. LHR'siz kart ise 41 Mh/s alırsın. Ortalama tüketim 110-115 Watt arasıdır. LHR'de ise aynı ayarlarda 35-36 alırsın.

Bu bahsettiğim sonuçlar Hynix ve Samsung memory olanlarda geçerli. Micron'larda sorun yaşanıyor.

Son olarak T-Rex'in her zaman güncel olarak kullanmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…