hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #1 İnternetten dosya yüklemediğim halde böyle sonuçlar alıyorum. HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et. HIZTESTI.com.tr Genişbant İnternet Metrikleri ve Ölçümleme Yazılımları www.hiztesti.com.tr Bir el CS:GO gireyim dedim pingim yüzünden bir şey yapamadığım için rapor yedim. Var mı bunun bir çözümü? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2020
İnternetten dosya yüklemediğim halde böyle sonuçlar alıyorum. HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et. HIZTESTI.com.tr Genişbant İnternet Metrikleri ve Ölçümleme Yazılımları www.hiztesti.com.tr Bir el CS:GO gireyim dedim pingim yüzünden bir şey yapamadığım için rapor yedim. Var mı bunun bir çözümü?
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 1 Aralık 2020 #2 Hocam bende de böyle bir problem vardı bir ara. Türksat'ı aradım eleman gönderdiler. Söylediklerine göre bağlantı ayarları bozulmuştu. Eve bile gelmeden hallettiler. İnternet sağlayıcısını arayın ve durumu iletin bence.
Hocam bende de böyle bir problem vardı bir ara. Türksat'ı aradım eleman gönderdiler. Söylediklerine göre bağlantı ayarları bozulmuştu. Eve bile gelmeden hallettiler. İnternet sağlayıcısını arayın ve durumu iletin bence.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 1 Aralık 2020 #3 Ethernet bağlamayı deneyebilirsiniz.
Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #4 Bende de aynı sıkıntı var.
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 1 Aralık 2020 #5 hakan.klcarslan dedi: İnternetten dosya yüklemediğim halde böyle sonuçlar alıyorum. HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et. HIZTESTI.com.tr Genişbant İnternet Metrikleri ve Ölçümleme Yazılımları www.hiztesti.com.tr Bir el CS:GO gireyim dedim, pingim yüzünden bir şey yapamadığım için rapor yedim. Var mı bunun bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom mu kullanıyorsun ?
hakan.klcarslan dedi: İnternetten dosya yüklemediğim halde böyle sonuçlar alıyorum. HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et. HIZTESTI.com.tr Genişbant İnternet Metrikleri ve Ölçümleme Yazılımları www.hiztesti.com.tr Bir el CS:GO gireyim dedim, pingim yüzünden bir şey yapamadığım için rapor yedim. Var mı bunun bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom mu kullanıyorsun ?
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.632 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2020 #6 İnternet sağlayıcınız ile görüşün.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 1 Aralık 2020 #7 Normalde kaç Mbps alıyordunuz?
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #8 iceffy dedi: Türk Telekom mu kullanıyorsun ? Genişletmek için tıkla... Vodafone.
Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 1 Aralık 2020 #9 hakan.klcarslan dedi: İnternetten dosya yüklemediğim halde böyle sonuçlar alıyorum. HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et. HIZTESTI.com.tr Genişbant İnternet Metrikleri ve Ölçümleme Yazılımları www.hiztesti.com.tr Bir el CS:GO gireyim dedim, pingim yüzünden bir şey yapamadığım için rapor yedim. Var mı bunun bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Annen, baban, kardeşim, üst komşun interneti harcıyor olabilir. Kablolu bağlantı mı?
hakan.klcarslan dedi: İnternetten dosya yüklemediğim halde böyle sonuçlar alıyorum. HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et. HIZTESTI.com.tr Genişbant İnternet Metrikleri ve Ölçümleme Yazılımları www.hiztesti.com.tr Bir el CS:GO gireyim dedim, pingim yüzünden bir şey yapamadığım için rapor yedim. Var mı bunun bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Annen, baban, kardeşim, üst komşun interneti harcıyor olabilir. Kablolu bağlantı mı?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 1 Aralık 2020 #10 Enter your title dedi: Annen, baban, kardeşim, üst komşun interneti harcıyor olabilir. Kablolu bağlantı mı? Genişletmek için tıkla... İnternet ne kadar harcanırsa harcansın bu değerlerin alınması neredeyse imkansız.
Enter your title dedi: Annen, baban, kardeşim, üst komşun interneti harcıyor olabilir. Kablolu bağlantı mı? Genişletmek için tıkla... İnternet ne kadar harcanırsa harcansın bu değerlerin alınması neredeyse imkansız.