hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #11 Enter your title dedi: Annen, baban, kardeşim, üst komşun interneti harcıyor olabilir. Kablolu bağlantı mı? Genişletmek için tıkla... Kablosuz kullanıyorum ve evde başka birisi interneti kullanmıyor. 371129 dedi: Normalde kaç Mbps alıyordunuz? Genişletmek için tıkla... 8/0.70
Enter your title dedi: Annen, baban, kardeşim, üst komşun interneti harcıyor olabilir. Kablolu bağlantı mı? Genişletmek için tıkla... Kablosuz kullanıyorum ve evde başka birisi interneti kullanmıyor. 371129 dedi: Normalde kaç Mbps alıyordunuz? Genişletmek için tıkla... 8/0.70
İndra uchiha Femtopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 8 1 Aralık 2020 #12 Bu site yerine Speedtest sitesinden ölç bir de
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 1 Aralık 2020 #13 hakan.klcarslan dedi: Kablosuz kullanıyorum ve evde başka birisi interneti kullanmıyor. 8/0.70 Genişletmek için tıkla... Hocam ben Superonline'a aynı şikayetle gittim destek yapabileceklerini söylediler. Sizde müşteri hizmetlerini deneyin derim.
hakan.klcarslan dedi: Kablosuz kullanıyorum ve evde başka birisi interneti kullanmıyor. 8/0.70 Genişletmek için tıkla... Hocam ben Superonline'a aynı şikayetle gittim destek yapabileceklerini söylediler. Sizde müşteri hizmetlerini deneyin derim.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #14 Arkadaşlar şimdi test ettim ve bir şey denemediğim halde eski değerleri almaya başladım. Konu kilitlenebilir.
Arkadaşlar şimdi test ettim ve bir şey denemediğim halde eski değerleri almaya başladım. Konu kilitlenebilir.
Nix1881 Decapat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 118 Çözümler 1 1 Aralık 2020 #15 hakan.klcarslan dedi: İnternetten dosya yüklemediğim halde böyle sonuçlar alıyorum. HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et. HIZTESTI.com.tr Genişbant İnternet Metrikleri ve Ölçümleme Yazılımları www.hiztesti.com.tr Bir el CS:GO gireyim dedim pingim yüzünden bir şey yapamadığım için rapor yedim. Var mı bunun bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Test ettiğiniz site pek doğru sonuç veren bir site değil speedtest.net'ten denemenizi öneririm. Eğer hala düzelmediyse müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
hakan.klcarslan dedi: İnternetten dosya yüklemediğim halde böyle sonuçlar alıyorum. HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et. HIZTESTI.com.tr Genişbant İnternet Metrikleri ve Ölçümleme Yazılımları www.hiztesti.com.tr Bir el CS:GO gireyim dedim pingim yüzünden bir şey yapamadığım için rapor yedim. Var mı bunun bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Test ettiğiniz site pek doğru sonuç veren bir site değil speedtest.net'ten denemenizi öneririm. Eğer hala düzelmediyse müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.