Hız düşüklüğü sorunu için ne yapılmalı?

ibasicGodStrafe

Hectopat
Daha fazla  
Daha birkaç gün öncesine kadar normaldi 75 Mbit alıyordum sonra internet kesikliği oldu 2-3 saat sonra bu hale geldi ne yapmalıyım modeme reset falan attım şimdi ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha birkaç gün öncesine kadar normaldi 75 Mbit alıyordum sonra internet kesikliği oldu 2-3 saat sonra bu hale geldi ne yapmalıyım modeme reset falan attım şimdi ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 2367257
Türk Telekom'da böyle şeyler çok normal. Arayıp kayıt açmalarını istemelisin yoksa uzun bir süre düzelmeyebilir. Hatta ben zamanında TT kullanırken yaşamıştım böyle bir sorunu, aldığım cevap "Sizin genel kullanım alışkanlıklarınıza göre hızınızda değişiklik yapılabiliyor." olmuştu. Gerçekten şaka gibi. Sen faturanı kesildiği anda öde, ama hızını düşürsünler. Başındaki "Türk" kelimesi anlamını yitirmiş durumda diye düşünüyorum. İmkanınız doğrultusunda selametiniz için Turknet'e geçmenizi tüm samimiyetimle tavsiye ediyorum. Türk Telekom altyapısında iseniz bile Turknet'e geçebilirsiniz ben geçtiğimde çok daha stabil bağlantı almıştım açıkçası.

İnternet şirketini aramalısın başka ne yapabilirsinki ?

Aradım altyapıda arıza bulduk dediler güncelleme yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…