Hocam her şeyi kaldırıp test ettim yine yavaş çalışıyordu. Son olarak localappdata üzerinden discord dosyalarını sildim. arka arkaya 5 test yaptım hepsi yüksek hız çıkıyor.
Discord dahil sıfırdan nasıl bir kurulum yolu izliyim şu anda
%appdata% ve %localappdata% içindeki Discord klasörlerini sil.
Discord kurulum dosyasını bir şekilde edin.
YogaDNS kur yine. Bir süre test et hızını. Memnun kalmazsan NextDNS ile devam et.
ByeDPI kurulumunu yap.
Discord'u kur.
%appdata% ve %localappdata% içindeki Discord klasörlerini sil.
Discord kurulum dosyasını bir şekilde edin.
YogaDNS kur yine. Bir süre test et hızını. Memnun kalmazsan NextDNS ile devam et.
ByeDPI kurulumunu yap.
Discord'u kur.
Fark etmez, Discord'u ByeDPI proxy adresine yönlendirmek için kullanılan yöntemler onlar birinde proxifyre uygulaması kullanılıyor birinde dll injection yapılıyor Discord'a. DLL seç bu sefer farklılık olsun.
Ama tabi önce discord kurulu olması lazım DLL injection için. Sıralama değişir yani önce discord kur sonra dll injection yap.
Fark etmez, Discord'u ByeDPI proxy adresine yönlendirmek için kullanılan yöntemler onlar birinde proxifyre uygulaması kullanılıyor birinde dll injection yapılıyor Discord'a. DLL seç bu sefer farklılık olsun.
Ama tabi önce discord kurulu olması lazım DLL injection için.
Ama tabi önce discord kurulu olması lazım DLL injection için. Sıralama değişir yani önce discord kur sonra dll injection yap.
Hocam dll kurulumu yaptım. hız genel olarak yüksek çıkıyor fakat arada düştüğüde oluyor. belki superonline tarafında bir problem vardır hız konusunda birkaç gün test edip tekrar döneceğim teşekkür ederim yardımlarınız için