Hız testi normal olmasına rağmen internet yavaş

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Arkadaşlar merhaba hayırlı akşamlar.
Ben Türk Telekom fiber altyapı olmadığından VDSL altyapısı kullanmak zorunda kalıyorum. Modemin fişini çek hafıza sıfırlansın ve en iyi kanal otomatik bağlansın metodu ile sürekli interneti resetliyorum.
Hızından memnun değilim Google bile yeri geliyor açılmıyor. Modemşn üstünden bir şey olmayacak şuraya buraya yakın olmayacak şeklinde uyarıları dikkate alıyorum ama yinede modem hızı yavaş.
Hız testi yapıyor müşteri hizmetleri diyorlar ki değerler normal. Hayır bu internet niye bu kadar yavaş? Modemi mi değişmem lazım?

Jitter veya Packet Loss sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Tarayıcıda virüs de olabilir. Farklı bir tarayıcıda da aynı sorunu yaşıyor musunuz?

Jitter veya Packet Loss sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Tarayıcıda virüs de olabilir. Farklı bir tarayıcıda da aynı sorunu yaşıyor musunuz?
İPhone 14 plus ile internete bağlanıyorum. Safari veya Chrome kullanıyorum bunlardan kaynaklı değil sanırım çünkü iPhone telefona virüs kolay kolay girmez bence.

İPhone 14 plus ile internete bağlanıyorum. Safari veya Chrome kullanıyorum bunlardan kaynaklı değil sanırım çünkü iPhone telefona virüs kolay kolay girmez bence.
Kablolu internette durum nasıl? Kablolunun iyi, wireless'in kötü olması günümüzde çoğu kişinin yaşadığı bir problem.

Kablolu internette durum nasıl? Kablolunun iyi, wireless'in kötü olması günümüzde çoğu kişinin yaşadığı bir problem.
Kabloluda internet hızlı acaba diyorum Zyxel diye bir marka kullanıyorum modem mi kötü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…