S Sertan Scott Kilopat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 169 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #1 Merhaba bana durmadan sıkıntısız bir şekilde ben durduruncaya kadar hız testi yapacak bir program lazım. Bilen biriniz varsa burada paylaşabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2022
Merhaba bana durmadan sıkıntısız bir şekilde ben durduruncaya kadar hız testi yapacak bir program lazım. Bilen biriniz varsa burada paylaşabilir mi?
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #2 Ne için hız testi acaba internet hız testi mi yoksa sistem için benchmark tarzı bir şey mi arıyorsunuz?
Ne için hız testi acaba internet hız testi mi yoksa sistem için benchmark tarzı bir şey mi arıyorsunuz?
S Sertan Scott Kilopat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 169 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #3 Emirizmir dedi: Ne için hız testi acaba internet hız testi mi yoksa sistem için benchmark tarzı bir şey mi arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İnternet hocam
Emirizmir dedi: Ne için hız testi acaba internet hız testi mi yoksa sistem için benchmark tarzı bir şey mi arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İnternet hocam
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 25 Mart 2022 #4 Hangi internetiniz var hocam mesela TürkTelekom sa TürkTelekom Hız testi yazabilirsiniz.
S Sertan Scott Kilopat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 169 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #5 Silinen üye dedi: Hangi internetiniz var hocam mesela Türk Telekom sa Türk Telekom Hız testi yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar belli bir saniye aralığında test yapıyor bana kendim durduruncaya kadar bir şey lazım. (Türk Telekom)
Silinen üye dedi: Hangi internetiniz var hocam mesela Türk Telekom sa Türk Telekom Hız testi yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar belli bir saniye aralığında test yapıyor bana kendim durduruncaya kadar bir şey lazım. (Türk Telekom)