L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Ekim 2021 #11 Başka bir cihaz kullanarak test yapmayı denediniz mi hocam belki bilgisayar ile yapıyorsanız onla alakalı olabilir.
Başka bir cihaz kullanarak test yapmayı denediniz mi hocam belki bilgisayar ile yapıyorsanız onla alakalı olabilir.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 2 Ekim 2021 #12 nitrogeN cycle dedi: GIBIRNet'te de durum aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Kaç Mbps?
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.056 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #13 Lıterhf dedi: Kaç Mbps? Genişletmek için tıkla... 76
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 2 Ekim 2021 #14 nitrogeN cycle dedi: 76. Genişletmek için tıkla... 75 paket alabilirsiniz rahatça GIBIRNet site üzerinden yardım alabilirsin.
nitrogeN cycle dedi: 76. Genişletmek için tıkla... 75 paket alabilirsiniz rahatça GIBIRNet site üzerinden yardım alabilirsin.
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.056 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #15 Lycus dedi: Başka bir cihaz kullanarak test yapmayı denediniz mi hocam belki bilgisayar ile yapıyorsanız onla alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefonumdan Speedtest uygulamasından denedim hocam yine aynı. Lıterhf dedi: 75 paket alabilirsiniz rahatça GIBIRNet site üzerinden yardım alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 75'lik paket kullanıyorum söylenen hıza yakın değerler alıyorum hocam şuan için.
Lycus dedi: Başka bir cihaz kullanarak test yapmayı denediniz mi hocam belki bilgisayar ile yapıyorsanız onla alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefonumdan Speedtest uygulamasından denedim hocam yine aynı. Lıterhf dedi: 75 paket alabilirsiniz rahatça GIBIRNet site üzerinden yardım alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 75'lik paket kullanıyorum söylenen hıza yakın değerler alıyorum hocam şuan için.