Çoğu siteden hız testi yaptım, (TurkNet, Türk Telekom vb.) hepsinde 11Mbps uploadım gözüküyor. Fakat oyun falan indirirken uploadım maksimum 2.1 Mbps'ye çıkıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Aşağıda fotoğrafları bıraktım bakabilirsiniz.
Çoğu siteden hız testi yaptım, (TurkNet, Türk Telekom vb.) hepsinde 11Mbps uploadım gözüküyor. Fakat oyun falan indirirken uploadım maksimum 2.1 Mbps'ye çıkıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Belki de bazı farklı kaynakların bilgisayarda kullanılıyor oluşu tam performansı etkiliyordur ve bu yüzden ortalama olarak verilen değerin altına düşüyordur.
Çoğu siteden hız testi yaptım, (TurkNet, Türk Telekom vb.) Hepsinde 11Mbps uploadım gözüküyor. Fakat oyun falan indirirken uploadım maksimum 2.1 Mbps'ye çıkıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Sadece tarayıcıda indirme yaparken oluyor. chrome://flags adresine giriyorsunuz orada parallel downloading flagını aratıyorsunuz enabled yapıp yeniden başlatıyorsunuz.
upload ile download farklı hocam. siz steamde oyun indirirken download kullanırsınız sizin internetinizde 17-18mbps bu da yaklaşık 2.1 2.2mb/s yapıyor zaten herhangi bir sorun gözükmüyor. eğer uploadın ne olduğunu merak ediyorsanız örnek youtubeye bir video yüklediğinizde uploadı kullanmış olursunuz.