Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.412 Çözümler 15 14 Kasım 2024 #11 Waschke dedi: Çoğu siteden hız testi yaptım, (TurkNet, Türk Telekom vb.) hepsinde 11Mbps uploadım gözüküyor. Fakat oyun falan indirirken uploadım maksimum 2.1 Mbps'ye çıkıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Aşağıda fotoğrafları bıraktım bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O indirme veya yükleme yaptığın sunucunun yoğunluğu yüzünden olabilir. Veya başka kaynaklar tarafından bilgisayarınızda bir kullanım vardır belki?
Waschke dedi: Çoğu siteden hız testi yaptım, (TurkNet, Türk Telekom vb.) hepsinde 11Mbps uploadım gözüküyor. Fakat oyun falan indirirken uploadım maksimum 2.1 Mbps'ye çıkıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Aşağıda fotoğrafları bıraktım bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O indirme veya yükleme yaptığın sunucunun yoğunluğu yüzünden olabilir. Veya başka kaynaklar tarafından bilgisayarınızda bir kullanım vardır belki?
H halilserkan Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.203 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #12 saniyede max kaç mb/s indireceğinizi öğrenmek istiyorsanız da her 8mbps yaklaşık 1mb/s yapar bilginiz olsun hocam.
saniyede max kaç mb/s indireceğinizi öğrenmek istiyorsanız da her 8mbps yaklaşık 1mb/s yapar bilginiz olsun hocam.
Waschke Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #13 halilserkan dedi: saniyede max kaç mb/s indireceğinizi öğrenmek istiyorsanız da her 8mbps yaklaşık 1mb/s yapar bilginiz olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hepinize ayrı teşekkür ederim.
halilserkan dedi: saniyede max kaç mb/s indireceğinizi öğrenmek istiyorsanız da her 8mbps yaklaşık 1mb/s yapar bilginiz olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hepinize ayrı teşekkür ederim.