Hız testindeki değerleri alamıyorum

OnurTK

Hectopat
Merhaba arkadaşlar şu an kullandığım internet 8MB download ama normal olarak hız testinde 6MB download gözüküyor buraya kadar bir sorun yok.
Ama iş pratiğe gelince 6MB olan download 0.9MB Max oluyor, yani bana vaad edilen hızı almamama üzülmüyorum ama en azından hız testindeki değerleri alayım, ama oda olmuyor bir bilgisi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar şu an kullandığım internet 8MB download ama normal olarak hız testinde 6MB download gözüküyor buraya kadar bir sorun yok.
Ama iş pratiğe gelince 6MB olan download 0.9MB Max oluyor, yani bana vaad edilen hızı almamama üzülmüyorum ama en azından hız testindeki değerleri alayım, ama oda olmuyor bir bilgisi olan var mı?

Aldığınız değer normal hocam.

O MB değil Mb' dir ve arada fark vardır. MB: Megabayt, Mb:Megabit' tir. 8Mbps (mega bit per second)=1 megabayt indirme hızı.

Gayet normal hocam bizim de İnternet 35 megabyte ve en fazla 3.5mb indiriyor saniyede bazen 4
35 megabyte değildir o. Megabyte olsa duramazsın. Yukarıya bak, megabit ve megabyte farklı.

Arkadaşlar bende de aynı hata var zannediyordum ama hata benim hatammış her neyse. Asıl onemli konu şimdi ben bu 1 MB bile olmayan internet paketine neden 45 lira veriyorum neden Türk Telekom bu interneti pazarlıyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı