Hız yapmak için motosiklet önerisi

Kawasaki Ninja H2, Ducati Panigale V4R, Aprilia RSV4 Factory, Honda CBR 1000 RR-R Fireblade, Suzuki Hayabusa 1300 önerimdir. Yanlız kamera tak da son anlarını iyi izleyelim.

Kawasaki Ninja H2, Ducati Panigale V4R, Aprilia RSV4 Factory, Honda CBR 1000 RR-R Fireblade, Suzuki Hayabusa 1300 önerimdir. Yanlız kamera tak da son anlarını iyi izleyelim.
Neden son an ? Her büyük cc motor süren ölseydi büyük cc motor satılmazdı değil mi ? Etrafta da görmezdik. Lütfen kesin ve basit klişeleşmiş yargıları bir kenara bırakalım.

Trol konu olmak zorunda değil. Gerçekten istiyor olabilir. Bir çok seçeneğin var. 1000cc supersportların hepsi aşşağı yukarı aynı performansı aynı deneyimi sunacaktır. Zaten bunu soran bir insanın da bütçe sorunu yok demektir. Tip olarak hangisi daha cezbedici geliyor ise onu tercih edebilirsin. Ben olsam biraz daha konfor odaklı olduğundan suzuki hayabusa tercih ederdim.

Neden son an? Her büyük CC motor süren ölseydi büyük CC motor satılmazdı değil mi? Etrafta da görmezdik. Lütfen kesin ve basit klişeleşmiş yargıları bir kenara bırakalım.

Kaç kişinin 1000CC motoru " Hız yapacağım tiktoğa atacağım" dediğini gördünüz?
"Bütçe fark etmez" demesinden motoru almayacağını düşünüyorum.

Arkadaş ehliyetini bile söylememiş ehliyeti var mı yok mu belli değil.

Ben zaten her büyük cc motor süren ölüyor demedim, yeni başlayacak kişi pek yaşamaz gereksiz muhalefete gerek yok.

Neden son an, şöyle açıklayayım. 1000cc motor kullanana kadar insan motorlar hakkında tecrübe kazanıyor. Alacağı veya almak isteyeceği motoru aşağı yukarı kafasında belirliyor. En fazla 2-3 seçenek arasında kalır. Kimse "Bana aşırı güçlü motor önerin demez.". Diyorsa motordan anlamıyordur, hızla işi olmaz. Konu sahibinin daha inandırıcı olması lazım. Motor zaten tehlikeli bir hobi. Bunu en üst seviyeye taşıması için belli bir bilgi birikime ihtiyaç var. Yoksa kamera taksın son anlarını izleyelim, yaptığı hatadan ders çıkaranlar olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…