Forumdaş Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.642 24 Ocak 2022 #11 Conficker Belasi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşe yarıyor lakin yırtılıyor. En iyisi mahmuzlu serme zincir.
Conficker Belasi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşe yarıyor lakin yırtılıyor. En iyisi mahmuzlu serme zincir.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 24 Ocak 2022 #12 Rustin Cohle dedi: İnşallah hafta sonuna kadar biter bu aşırı yağış uzun yol gideceğim 600 km kadar ufaktan tırsmadım değil ve mecburum bu yolu gitmeyi. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam kazasız belasız gidin gelin. rofl dedi: İhtiyaç dışı yayan çıkmamak bile mantıklı. Kaç kere kayma tehlikesi geçirdim. Genişletmek için tıkla... Bugün 3 kere düştüm abi 1. binanın önünde 2. A101'e girerken yüzüm üstü gittim 3. teyzeme giderken, hayır en kötüsü A101'e girerken oldu bütün çalışanlar sanki kafamdan kurşun yedim gibi baktı. Yollar çok kaygan dikkat etmek lazım.
Rustin Cohle dedi: İnşallah hafta sonuna kadar biter bu aşırı yağış uzun yol gideceğim 600 km kadar ufaktan tırsmadım değil ve mecburum bu yolu gitmeyi. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam kazasız belasız gidin gelin. rofl dedi: İhtiyaç dışı yayan çıkmamak bile mantıklı. Kaç kere kayma tehlikesi geçirdim. Genişletmek için tıkla... Bugün 3 kere düştüm abi 1. binanın önünde 2. A101'e girerken yüzüm üstü gittim 3. teyzeme giderken, hayır en kötüsü A101'e girerken oldu bütün çalışanlar sanki kafamdan kurşun yedim gibi baktı. Yollar çok kaygan dikkat etmek lazım.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 24 Ocak 2022 #13 Hız değil bu havada araç kullanmamak gerekiyor mecbur kalmadıkça. Yollar kapalı.