Hız yine can aldı

MotoGP yarışında 300 ile giderken özel kıyafet giyen motorcular kaza yapınca bir şey olmuyorya oradan cesaret alıp bana da bir şey olmaz kafasındalar ama bilmiyorlar o bariyerler adam biçiyor, kafasındaki kaskların kalitesiz olduğunu yere vurunca kafası salça gibi yapşacağını.

MotoGP yarışında 300 ile giderken özel kıyafet giyen motorcular kaza yapınca bir şey olmuyorya oradan cesaret alıp bana da bir şey olmaz kafasındalar ama bilmiyorlar o bariyerler adam biçiyor, kafasındaki kaskların kalitesiz olduğunu yere vurunca kafası salça gibi yapşacağını.
Saniyede 83 metre hızla gidiyorsun bırak kıyafeti çelik zırh giysen yaşama şansın yok.

Hız hiçbir zaman çözüm değildir, gideceğiniz yere 2-3 dakika geç gidin, sağ salim gidin.

Ya ne acelen var tabakhaneye bir şeyler mi yetiştircen? Kızlara hava mı atcan 300le gidiyorum diye. Kendi aptallığı. Allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağ olsun.

Motosiklet çok keyiflidir. Hem zamandan hem yakıttan tasarruf edersiniz. Keyfini sürmeyen bilemez ama keyfi bence hız değildir. Yollarda süzülerek gitmek keyiftir. Güzel virajlarda sürmek keyiftir özgür hissettirir insana. Keşke insanlar hız için sadece pistlere gitse. Allah rahmet eylesin arkadaşa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı