Hızla fırlatılan Redmi Note 9 Pro geri döndürülemez şekilde bozulmuş olabilir mi?

taha_krdvtt

Yoctopat
Daha fazla  
Birkaç aydır kullandığım bu telefon agresif bir andan dolayı fırlatılarak kırıldı. Ama sorun dış çerçevesinde değil garip olarak, telefonun ekranında herhangi bir hasar yok ama muhtemelen içinde bir sorun var. Bugün pazar olduğu için yaşadığım yerdeki en güvenilir telefoncu kapalı, acaba bu telefonu götürsem tamir edilebilme olasılığı var mı yoksa telefon tamamen bozuldu mu?

telefonun görüntüleri*

Dosya Ekleri

• IMG20251109125034.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG20251109124955.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 24
Tamir olur fakat telefonun yarısından fazla fiyat isteyebilirler tamirciye vermeden önce sor.

Hocam anakart yanmadıysa ekran değişimi ile düzelir ama anakart yandıysa çöpe atın gitsin ekran zaten ölmüş.

Hocam cihaz sökülüp incelenmeden kimse bir şey diyemez. Anakartında kronik arızalar taşıyan bir modele ağır darbe vermişsiniz. Şansınız varsa ekran değişimiyle veya kasayla birlikte ekran değişimiyle kurtulur. Şansınız yoksa başka arızalar da çıkabilir. İyi bir teknisyenin inceleyip göz atmasında fayda var.

hocam bu işlerden çok anlamıyorum sorum cahilce olabilir ama ekranın dışında en ufak bi cizik yok ama sadece gövdesinde biraz cıkıklık var ve onun dışında telefon hasar aldıktan sonra ilk 5-6 dakika çalışmaya devam ediyordu bu tamamen gittiğinin bir işareti mi yoksa şansım olduguna dair bir gösterge midir sizce

Ekranda hiç çizik olmayıp kırılan çok ekran gördüm ben. Gövdeden ayrılması çok önemli değil sadece darbeye bundan sonra çok dirençli olmaz o kadar. 5 6 dakika çalışıp şu an çalışmıyor olması hayra yorulabilir. Tekrar dediğim gibi; cihaz usta bir teknisyen tarafından incelenmeden pek bir şey söylenemez. Kroniği bol olan bir modele ağır darbe vermişsin. Kartta arıza varsa üstüne düşmeni önermem ancak ekran değişimi veya kasalı ekran değişimiyle kurtulacaksa masraf yapabilirsin. Gideceğin kişi kim ise sen oradayken ekran denesin, cihaz akım alıyor mu baksın. Eğer cihaz akım alıyorsa ve ekranı üstten taktığında görüntü veriyorsa cihazı hemen alırsın. Karta müdahale etmelerini istememeni öneririm.

Merhaba aynı şekilde sinirlenince karşı duvara yanlışlıkla kuvvetlice düşen!!!! elimden fırlayan , sonra hanımın eline alıp öyle atılmaz böyle atılır diye ikinci kez yan duvara düşen!!!!! telefonun vidaları yerinden çıkmış batarya soketi yerinden çıkmıştı, kapağı söküp kontrol edince hiçbir masrafı olmadığını gördüm sevindim.

İlk bir kaç saat çalıştı ardından sürekli kapanıp açılıyordu, ardından hanım telefonun komple kapandığını söyledi.

Cihaz mi 11 lite.

Mut-hemelen pil soketidir , arka kapak açılır vidalar sökülüp soketler kontrol edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…