Hızlanabilecek bisiklet önerisi

Tamam hocam teşekkürler ben yine yazarım size niyetim kesinleşince.

Hocam biraz araştırma yaptım 2. elde 5000 altı tiagra set bulamadım sora ile başlamak daha mantıklı sanırım onlar 2K 4K aralığında geziyor 0 olsa 5K ya tiagra alırım taksitten kurtarırda hayırlısı 28 Hazirana kadar bir bakınalım bakalım o zamana kadar sınava kasıyorum
tourney > claris > sora > tiagra > 105 > ultegra rx > ultegra > dura-ace sanırım böyle bir sıralama varmış girişten ultra ya doğru?

Son düzenleme:
Dostum mtb ile çok hızlanamazsın. Daha hafif bisikletleri tercih etmen gerek. Yol yarış bisikletlerine bakabilirsin. Claris set tavsiye ederim. Bisiklet hafifledikçe performansın ve hızın artacaktır. Yağlamayı iyi yap. Fren sistemine dikkat et. Bu hızlara çıktığında bisikleti durduramazsan, bu tavsiyeleri veren kişi olarak cenaze törenine katılmak istemem.

Haha teşekkürler hocam 2 yıl önce kendi araştırmalarımla 3000TL ye 2.el Mosso Cavalier Claris Set(Sarı) Yol bisikleti aldım iyiki almışım uçuyorum kaçıyorum mtbye elimi sürmem zaten şu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…