Çözüldü Hızlı ayarlarda Bluetooth simgesi yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kerem2492

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün bir sıkıntı yok iken bugün bilgisayarı açtığımda Bluetooth çalışmadığını fark ettim. Aygıt yöneticisinde Intel Wireless Bluetooth aygıtı için kod: 39 hatasını alıyordum. İnternetten biraz araştırma yaparak şu arkadaşın çözümünü yaparak düzelttim ama hızlı ayarlarda Bluetooth simgesi hala gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Görev Yöneticisi explorer.exe yeniden başlatmayı deneyin.

Sürücünün bozulması anlamına geliyor.

Sürücüyü yeniden yüklediniz mi?

Görev Yöneticisi explorer.exe yeniden başlatmayı deneyin.

Yaptım hala gözükmüyor.

Sürücünün bozulması anlamına geliyor.

Sürücüyü yeniden yüklediniz mi?

Sürücüyü defalarca kaldırıp kurdum. Yukarıda eklediğim konudaki çözümü yaparak Bluetooth bağlantısını falan düzelttim sadece eklediğim ekran görüntüsündeki yerde simgesi çıkmıyor.

Windows 23H2 güncellemesini kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin bunu yapmadan önce bazı yaptığınız ayarlar sıfırlanabilir ona göre deneyin.

Windows 23H2 güncellemesini kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin bunu yapmadan önce bazı yaptığınız ayarlar sıfırlanabilir ona göre deneyin.

Ben de farklı bir sorun olmuştu bu şekilde çözdüm belki sizde de işe yarar.

dism ve sfc komutlarını yapın.

İlginç, yerinde yükseltme deneyin o zaman.

Çözüm
Ayarları açtığında Bluetooth ayarlarından Bluetooth'u kapatıp açmayı dene. Ayarlar>sistem>bildirim ve eylemler ayarlarına gidip oradan da aç. Çalıştırı açıp services.msc'i aç Bluetooth destek hizmetinin başlangıç türünü otomatiğe alıp durdurup başlat.

Yerinde yükseltme derken ne yapmalıyım?

İşlemleri sırayla yaptım ama maalesef bir şey değişmedi.

Yaptıktan sonra düzeldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…