UmutK Kilopat Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #1 Bilgisayar açılırken uzun sürmüyor hatta çok hızlı açılıyor fakat ben bu durumu daha da hızlandırmak istiyorum. Sizce bu programlardan hangisi açılırken lazım değil ? ( BİOS başlangıçta yavaş mı ?) Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2015
Bilgisayar açılırken uzun sürmüyor hatta çok hızlı açılıyor fakat ben bu durumu daha da hızlandırmak istiyorum. Sizce bu programlardan hangisi açılırken lazım değil ? ( BİOS başlangıçta yavaş mı ?)
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Mart 2015 #2 Catalyst ve Conexant, Lenovo Energy Manager ve Utility, RTFTrack, SmartAudio CPL, IDM ve ESET hariç diğer servisleri devre dışı bırakabilirsiniz.
Catalyst ve Conexant, Lenovo Energy Manager ve Utility, RTFTrack, SmartAudio CPL, IDM ve ESET hariç diğer servisleri devre dışı bırakabilirsiniz.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 7 Mart 2015 #3 Hepsini devre dışı bırakabilirsin. Hatta msconfig servislerden Microsoft olanlar hariç diğerlerini dere dışı bırakabilirsin.
Hepsini devre dışı bırakabilirsin. Hatta msconfig servislerden Microsoft olanlar hariç diğerlerini dere dışı bırakabilirsin.