Hızlı Başlatma, Denetim Masası'nda açık olarak gözüküyor

Yer
Tottenham
Ben herhangi bir şekilde önceden Fast Boot özelliğini açmamıştım ama geçenlerde birkaç ayar için Denetim Masası'na girdiğimde hızlı başlatmayı aç ayarını gördüm ve tik seçiliydi. Başta sorun şu: Denetim Masası'na göre Fast Boot açık ama benim bildiğim Fast Boot açıkken PC açılışında anakart üreticisinin logosu vs. gözükmüyor direkt atlanıyor, ama bende her zaman logo zaten görünüyor. Bende hiçbir şekilde Fast Boot açık değilken denetim masasında neden bu özellik açık gibi duruyor olabilir?
(BIOS'tan da baktım kapalı Fast Boot)

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'ta bulunan ile Windows'ta bulunan hızlı başlatma seçenekleri farklı. Windows'takini kapatmanızı tavsiye ederim. Bazen sorun yaşanabiliyor bunun yüzünden. Birkaç mavi ekran hatasını hızlı başlatmayı kapattırarak çözüme kavuşturmuştum. Üstteki "Şu anda kullanılamayan ayarları değiştir" kısmına basıp kapatabilirsiniz.

Tamamdır teşekkürler. Ekstra olarak bir şey daha soracağım böyle bir olay yaşamışken, Fast Boot'u açmalı mıyım kafam takıldı biraz ayarlarda gezince de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…