Emre010534 Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #1 Ev internetim çok iyi 80mb/sn ama hızlı dosya indiremiyorum. Sitelerin limitleri sağ olsun. Bunu bir programı falan var mı hızlı indirmeyi sağlayan?
Ev internetim çok iyi 80mb/sn ama hızlı dosya indiremiyorum. Sitelerin limitleri sağ olsun. Bunu bir programı falan var mı hızlı indirmeyi sağlayan?
xAnjee Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 151 Çözümler 1 22 Ekim 2023 #2 Emre010534 dedi: Ev internetim çok iyi 80mb/sn ama hızlı dosya indiremiyorum. Sitelerin limitleri sağ olsun. Bunu bir programı falan var mı hızlı indirmeyi sağlayan? Genişletmek için tıkla... Bu linkteki uygulamayı deneyebilirsin.
Emre010534 dedi: Ev internetim çok iyi 80mb/sn ama hızlı dosya indiremiyorum. Sitelerin limitleri sağ olsun. Bunu bir programı falan var mı hızlı indirmeyi sağlayan? Genişletmek için tıkla... Bu linkteki uygulamayı deneyebilirsin.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 22 Ekim 2023 #3 Benim kullandığım Internet Download Manager var. Gayet hızlı dosya indiriyor hata bazen limitleri zorluyor o derce.
Benim kullandığım Internet Download Manager var. Gayet hızlı dosya indiriyor hata bazen limitleri zorluyor o derce.
Emre010534 Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #4 Crypto Guard dedi: Benim kullandığım Internet Download Manager var. Gayet hızlı dosya indiriyor hata bazen limitleri zorluyor o derce. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2023
Crypto Guard dedi: Benim kullandığım Internet Download Manager var. Gayet hızlı dosya indiriyor hata bazen limitleri zorluyor o derce. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.